Čištění koberců, impregnace podlah, linolea, pvc Ostrava

 In Nezařazené

Úvod: naše firma A SERVIS LIPKA, s. r. o. v Ostravě realizuje strojové čištění a tepování koberců již několik let. Čištění koberců zajišťujeme pro velkou řadu firem, institucí, škol, nemocnic, zdravotnických zařízení, úřadů, kanceláří, administrativních budov, kancelářských komplexů, obchodů a provozoven v obchodních centrech, hotely a pro domácnosti. Zákazníci, kteří se na naši úklidovou firmu obrací, žádají především důkladné, dlouhotrvající a kvalitní hloubkové strojové vyčištění kobercových povrchů, křesel, čalounění. Zaměstnanci naší úklidové firmy jsou profesionálové v každém ohledu a ručíme za jejich spolehlivost. Každý náš zaměstnanec je kvalitně proškolen a má čistý trestní rejstřík. Je odborně řízen a kontrolován oblastním manažerem, nebo mistrem – vedoucím realizace dané oblasti. Jsme schopni vyčistit koberce i pro zákazníky soukromé sféry.

Impregnace nanotechnologií podlah, strojové čištění koberců Ostrava

Kobercové plochy čistíme za pomoci rotace kotoučového stroje s kartáčem s vysokou štětinou, velmi kvalitní čistící chemií Bosch floorwash a vysoce výkonného třímotorového vysavače s turbínou. Na koberec nejprve naneseme čistící chemii, kterou chvíli necháme působit a následně je celý povrch podroben důkladnému kartáčování kotoučovým strojem. Následně, co je celá plocha vykartáčována, je čistící chemie s navázanými nečistotami odsáta z povrchu za pomoci vysavače s úzkou kobercovou hubicí, docílíme tím i načesání chlupu koberce. Zásadně nepoužíváme extrakční čištění koberců, toto čištění je nedostatečné, brzy opět znečištěné a flekaté. Pravidelné strojové čištění, tepování koberců v Ostravě pro dům, byt, domácnost, obchod v obchodním centru, provozovnu, kancelář, firmu Ostrava se rozhodně vyplatí, udrží původní vzhled koberce a jeho životnost se tím i prodlouží.

 

Strojové čištění koberců kotoučovým strojem Ostrava

Strojové čištění koberců kotoučovým strojem Ostrava

 

Postavení úklid budov, kanceláří, mytí oken a výloh Ostrava

Jsme schopni pro Vás vykonávat uspokojivý a cenově zajímavý denní a pravidelný úklid v domě, bytě, domácnosti, obchodě, provozovně, kanceláři, obchodním centru a firmě Ostrava, úklid po malířích a malování Ostrava, generální úklid novostaveb, před kolaudační úklid, úklid po stavbě, úklid po stavební rekonstrukční činnosti. Naše mezinárodní firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. se může chlubit velkou řadou spokojených zákazníků, kteří si u nás objednali a využili i dalších našich služeb, zaměřených např. na mytí a čištění markýz, látkových a plastových přístřešků, slunečníků, před okenních žaluzií, horizontálních a vertikálních žaluzií, na hloubkové a generální strojové vyčištění kobercových povrchů. Mytí, čištění, leštění oken, výloh, skleněných fasád, skleněných stěn, prosklených stropů, světlíků včetně jejich hydrofobní nano impregnace, kterou aplikujeme na skla pomocí technologie GLS. Nabízíme také služby jako čištění fasád, zdí a stěn i ve výšce a odstranění od plísní, zelenajících fasád od plísně, invazivních řas, výkvětů mechů, organických bakteriálních nečistot, sporů z fasád, ze zateplených fasád domů, budov. Problém u Vás vyřešíme progresivní technologií LSG proti plísňovým nátěrem. Pomocí nátěru proti plísním LSG dosáhneme toho, že zamezíme, odstraníme tvořící se a vzlínající vlhkosti, která je právě příčinou na neosluněných stranách budov za růst a tvorbu zelených sanitrů, černé plísně a plesnivých fasád. Vyřešíme, zamezíme a odstraníme stávající mikrobiální plísňové napadení. Tato funkce je založena na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

V Ostravě zajistíme čištění fasád vysokotlakem, především tlakovou vodou s rotační tryskou. Čistíme prosklené fasády, sendvičové fasády ze segmentových panelů hal, budov, provozoven, fasády z hliníkových panelů. Silné a generální čištění fasád v Ostravě provádíme metodou pískování tryskáním tvrdých abraziv. Tryskací pískování je vhodné pro generální čištění fasádních zdí, cihlových zdí, lícového zdiva, kamenných obkladů, monumentů, pomníků, kamenných desek, betonů, betonových opěrných a dělících zdí, protipovodňových bariér a zábran, kamenných dlažeb a schodů, odstraňování starých nátěrů a graffiti, silně zašlé špíny, vodního kamene, prorostlých plísní, mechových kaskádových výkvětů a koroze kovových prvků a konstrukcí. Máte zájem i Vy o naše služby? Kontaktujte nás na tel.č. +420 608 740 707 nebo formou emailu: centrala@a-servislipka.cz .

 

Mytí oken, leštění suchou metodou Ostrava

Mytí oken, leštění suchou metodou Ostrava

 

Mytí oken ve výšce, úklid po stavbě, nano nátěr Ostrava

Podrobné informace: naše úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. působí na Českém trhu již 25 let. Své služby nabízí také na Slovensku, v Rakousku a Německu. Jako jedna z mála firem používáme na hloubkové čištění koberců metodu strojového čištění pomocí kotoučových strojů s rotačními kartáči. Pro naše zákazníky v Ostravě zajistíme kvalitní hloubkové čištění a tepování koberců. Ostrava je naším působištěm již od roku 1999. Strojově čistíme koberce pro celou řadu klientů. Koberce čistíme především pro naše zákazníky, nájemce a koncesionáře provozoven a obchodů v obchodních centrech po celé ČR. V Ostravě je to OC Avion Ostrava, OC Fórum Nová Karolína, Futurum Ostrava, OC Galerie Třebovice. Zajišťujeme čištění koberců pro administrativní komplexy, kanceláře, firmy, hotely, kongresová centra, restaurace, kavárny, ale samozřejmě i pro byty a domy. Zajišťujeme jak pravidelné čištění koberců, tak i jednorázové hloubkové vyčištění silně znečištěných koberců. Koberce důkladně propereme rotačním kotoučovým strojem s vysokým kartáčem za aplikace šetrné, ale velice účinné chemie Bosch Floorwash, kterou necháme vsáknout hluboko do struktury koberce, chvíli necháme působit a následně kotoučovým strojem mechanicky, rotačně a tlakově čistíme celou plochu koberce, což koberec zbaví veškerých nečistot především v hloubce, nežádoucích pachů, alergenů a dalších nežádoucích nečistot. Znečištění koberce je vyneseno na povrch vykotoučovanou pěnou, kterou vysajeme pomocí vysoce výkonného třímotorového turbínového vysavače téměř dosucha. Speciální štěrbinová hubice dokonale vysaje vlhkost a uvolněnou nečistotu. Takto vyčištěný koberec necháváme ještě několik hodin proschnout.

 

Čištění koberců kotoučovým strojem Ostrava

Čištění koberců kotoučovým strojem Ostrava

 

Strojní čištění koberců a podlah včetně voskování Ostrava

Metoda strojového čištění koberců je nejúčinnější způsob, jak koberce dokonale vyčistit. Je to metoda, která nad sebou nemá již další alternativu čištění, pokud není koberec uspokojivě vyčištěn jednokotoučovým strojem je nutné ho vyměnit. Ale pokud máte špatně vyčištěné a zašlé koberce, které byly v minulosti čištěny jinými metodami, jako například: extrakční čištění koberců, čištění koberců suchou pěnou, čištění koberců sypkými prášky apod., je zde stále velká šance na úspěch. Tyto metody jsou slabé a nedostatečné. Především zde chybí podstatná složka mechanického čištění a potom ostatní úklidové firmy dělají chybu ve špatném výběru čistící chemie. Vybírají si levné a málo účinné chemické koncentráty. Dokážeme vyčistit i koberce, které se jiným firmám nepodaří. K dispozici máme silné zázemí firmy a velmi kvalitní a rozsáhlý strojový park. Při úklidu používáme šetrné čisticí prostředky  a moderní vybavení, které naše úklidové práce zrychluje a zaručuje jejich kvalitu. Nejžádanější službou je zmíněné hloubkové čištění koberců kotoučový strojem, které prováděno dvěmi samostatnými stroji. Tato technologie je nejefektivnější a koberce se properou, zůstanou vždy čisté a dezinfikované. Silně znečištěné koberce zcela vyčistíme. S touto metodou garantujeme maximální spokojenost. V minulosti jsme taky používali dnes nejrozšířenější metodu extrakčního čištění koberců. Mezi úklidovými firmami je hojně používaná, protože není pracná a je rychlá. I přesto, že ji dnes používá 90 % úklidových firem, my jsme ji kvapem opustili v okamžiku, kdy jsme objevili metodu čištění koberců kotoučovým strojem. Velmi se nám ulevilo, protože dnes prakticky neexistuje žádná reklamace naši práce. A je to radost dělat něco dobře a nebýt ve stresu jestli to tedy dneska vyjde. Loterie zda bude či nebude zákazník spokojený není náš šálek kávy. Nedoporučujeme používat mokrou metodu extrakčního čištění koberců. Více znečištěné koberce jsou problematické na čištění, koberce po vyčištění nemají jasné barvy, není renovován chlup koberce, zkrátka je to tak na půl. Tato mokrá metoda je založena na principu vstříknutí chemie do koberce a rychlého odsátí. Chemie se nedostane do hluboké struktury koberce. Navíc extraktory, které mají jeden, nanejvýše dva motory nejsou natolik silné, aby odsály maximum nečistot. Po doschnutí bývají koberce flekaté, nebo v krátkém časovém období opět silně znečištěné. Naše ceny se pohybují od 27 Kč/m2 nad 50 m2, u menších ploch je cena dohodou. Uvědomujeme si, že cena je dražší než u konkurence, která se v průměru pohybuje okolo 15Kč/m2 za extrakční – mokré čištění, ale naše strojová metoda je několikanásobně pracnější, časově náročnější a v každém případě účinnější. K extrakčnímu čištění koberců, ani k jiné metodě, bychom se nikdy nevrátili. To je lepší radši nedělat.

 

Strojové čištění koberců aktivní pěnou Ostrava

Strojové čištění koberců aktivní pěnou Ostrava

 

Další činnosti společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o.:

Hledáte spolehlivou úklidovou firmu, která vám zajistí bezproblémovou spolupráci, spolehlivost a spokojenost? V tom případě využijte právě našich služeb. Nezklameme Vás! Zabýváme se v Ostravě nejen hloubkovým čištění koberců, křesel, čalounění a podobných povrchů, ale realizujeme i postavební úklidy, úklidy po řemeslnících, mytím oken a výloh, čištění markýz, čištěním fasád, výškovými prácemi, odstraňováním graffiti, aplikujeme antigraffitovou ochranu AGO. Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. jako jediná v České republice garantuje funkčnost antigraffitové ochrany za nejnižší cenu za m2. Povrchy s AGO lze vždy ošetřit se 100% výsledkem odstranění graffiti. Jako jediní jsme schopni zajistit servisní práce po aplikaci AGO, to znamená, je-li Váš majetek poškozen po nanesení ochrany BELLINZONI provedeme servis a graffity odstraníme. Protože byla ochrana vlivem odstranění porušena, pak je na místě provést jednorázový nátěr, tuto službu provádíme zdarma a tím je AGO opět plně funkční. Takto provedená práce je bezkonkurenční a AGO tak vydrží 4 až 6 let. Tuto službu nabízíme v ČR nejlevněji a jsme schopni na jakémkoliv místě v České a Slovenské republice, nově i v Rakousku odstranit graffiti do 14 dnů v jakémkoliv i sebemenším rozsahu. Tato podmínka servisního čištění a odstraňování pro naše zákazníky je zakotvena ve smlouvě o dílo. Náš postup je následovný: pokud se objeví na fasádě graffiti, tak ho odstraníme v ceně za 290,- Kč/ m2 a na místě kde jsme odstranili graffiti, naneseme ZDARMA nový plát AGO, jelikož byl oslaben naší odstraňovací činností. Tento náš postup je ekonomicky velice přijatelný a nepřirozeně konkuruje pernamentním nátěrům, které se pohybují od 600 Kč/m². Povrchy, které nejsou ošetřeny AGO a objeví se na nich graffiti jdou odstranit na 60-90 %, přičemž u fasád je nutno obstarat si navíc fasádní barvu na přetření. Je nejsnadnější se před sprejery ochránit antigraffitovou ochranou.

 

Odstraňování graffity, plakátů, výlepů, bannerů Ostrava

Odstraňujeme nedovolené polepy a výlepy z prosklených ploch. Umíme odstranit ochranné folie či nalepené reklamní akce. Zajistíme pro Vás v Ostravě odstranění celopolepu ze skla a jiných materiálů. Umíme provést sundání, stržení odstranění folií, polepů, reklamních plachet, bannerů, reklam, celopolepů, samolepek, plakátů, lepidla, které zůstává po stržení.

 

Odstranění graffity, čištění fasády Ostrava

Odstranění graffity, čištění fasády Ostrava

 

Zaměřujeme se na čištění fasád od plísní. Zajistíme čištění a odstranění zelenajících fasád, plísní na fasádách, zdech a stěnách. Umíme odstranit ze zdí, fasád a stěn, plísně, organické plísňové výkvěty, černé plísně, invazivní růst řas, šířící se kaskádu mechů, rozlézajících se sporů, hub, mikrobiotické napadení fasádních a zděných materiálů, silně plesnivých fasád a zdí budov. Tento problém výskytu plísní a dalších se vykytuje na fasádách a zdech, kam nesvítí slunce. Fasády a stěny zavlhávají a jsou příčinou plesnivých fasád a zdí. Problém plesnivé fasády a odstranění příčiny řešíme kvalitní dezinfekci a progresivní technologií LSG, nátěrem LSG. Tento sofistikovaný proti plísňový nátěr je paropropustný a umožní odcházení molekul vodní páry z fasády. Dále je nátěr proti plísním hydrofobní a zavře fasádu zvenku a neumožní vstupu molekul vody do stěn. Tím dosáhneme toho, že zamezíme tvořící se vlhkosti, která způsobuje růst a tvorbu zelených sanitrů a zamezíme a odstraníme stávající mikrobiální napadení.

Silné znečištění povrchů provádíme čištěním, tryskáním metodou pískování. Používáme k tomu media tvrdých abraziv, granátu, profilových písků, plastového střeliva. Zajistíme dokonalé čištění pískování fasád, zdí, stěn, betonů, betonových dílců plotů, štípaného betonu, kamenných zdí a podezdívek, kamenných tarasů, soklů z umělého kamene, teracových soklů, protipovodňových zábran a bariér, pomníků, monumentů, soch, přírodních dlažeb, žuly, přírodního kamene, dlažeb, městského mobiliáře, silně zašlé špíny, organických nečistot, grafitů, omítek, starých nátěrů a koroze. Dále se specializujeme na jemné pískování historických fasád a objektů, monumentů, pomníků, soch, kamenných a kovových ornamentů. Všude tam, kde je potřeba provést citlivé pískování s řiditelným tlakem pískovacích náplní.

 

Výškové mytí oken Ostrava

Výškové mytí oken Ostrava

 

Mezi naše služby patří servisní mytí oken Ostrava, kterou provádí naše firma A SERVIS LIPKA s.r.o. pro celou řadu významných zákazníků sídlících v Ostravě. Okna, výlohy, prosklené plochy umýváme pro firmy, kanceláře, administrativní budovy, hotely, zdravotnická zařízení, úřady, instituce. Provádíme taky výškové práce mytí oken, výloh. Mytí oken v Ostravě ve výšce jsme schopni realizovat pro výlohy, skleněné fasády, světlíky, skleněné stěny, skleněné a prosklené stropy, nepřístupné skleněné výplně, okna ve výškách, loga, skleněné a plastové reklamy, reklamní sloupy – pylony před obchodními centry, světelné reklamy, směrové cedule, velké dopravní tabule, protihlukové bariery, solární panely. Jsme schopni poskytnout naše služby mytí a čištění oken v Ostravě i pro subjekty, kteří mají velké portfólio objektů a budov. Umíme kdykoliv zajistit mytí oken v Ostravě ve  velkém rozsahu do dohodnutého termínu. Jsme ochotni umýt i menší počet oken i v soukromém bytě či rodinném domě v Ostravě. Zajistíme pro Vás jako soukromé osoby, nebo Vaši firmu mytí oken jak běžně znečištěných, tak i oken, která jsou silně znečištěna například po stavbě. Běžné mytí a čištění oken v Ostravě provádíme jednoduchým způsobem. Všechny skla a rámy umyjeme nepěnícím saponátovým roztokem, okna necháme proschnout a následně vyleštíme čistou bavlněnou plenou skla i rámy. Nepoužíváme žádný leštící prostředek, který těsně po umytí není viditelný, jak byl roztírán a leštěn, ale po určité době, pokud se okna jen mírně zašpiní nebo zapráší, jsou patrné kola a kruhy leštění. Vyleštíme-li umyté okno pouze a jenom suchou bavlněnou plenou, ani po delší době, i když okno bude mírně nebo silně souvisle zaprášené, neuvidíme žádné kola nebo tahy leštění. Je to vyzkoušený a fungující trik, i lehce špinavá a zaprášená okna vypadají slušně. Okna a výlohy umýváme a čistíme v Ostravě servisně v obchodních centrech, nebo nárazově anebo pravidelně. Před velikonočními a vánočními svátky, provádíme automaticky již několik let mytí oken v Ostravě pro celou řadu zákazníků. Kdo nerad myje okna, nebo se mu nechce každoročně organizovat mytí oken a prosklených ploch. Tomu doporučujeme okna umýt a vyleštit na sucho a zvenku aplikovat nanotechnologickou impregnaci oken. U oken se také specializujeme na nášení hydrofobní impregnace, kterou aplikujeme pomocí technologie GSP. Nanoimpregnace je dvoufázová na lihové bázi. Tato nešpinavá úprava, je především vhodná pro okna a ostatní skleněné výplně se špatnou dostupností. Okna a skleněné plochy ošetřené impregnačním nano nátěrem z venkovní strany díky své silné hydrofobní funkci odpuzují vodu a špínu. Ta se sráží do kuliček, které sklouznou a jsou odfouknuty větrem nebo je omyje déšť. Tato samočisticí funkce je vhodná pro samočištění a mytí oken pouze z venkovních stran, tam kde práci vykonávají vlivy počasí.

Nátěr proti plísním protiplísňovým prostředkem Ostrava

Nátěr proti plísním protiplísňovým prostředkem Ostrava

 

Výškové práce Ostrava

Naši zákazníci v Ostravě u nás využívají nejdokonalejší metody ve službách v umývání a čištění ve formě výškových prací. Svým zákazníkům nabízíme komplexní služby širokého spektra. Realizujeme nejen klasické umývání oken a čištění kovových konstrukcí ve výškách, ale také čištění fasád ve výšce u vysokých budov. Na výškové práce máme tým profesionálů, kteří jsou pro tuto profesi odborně vyškoleni. Náš tým horolezců má certifikace a školení dle platné vyhlášky § 134 odst. 2 a podle § 134c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. Zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a zdraví při práci. Svoji profesi provádějí již řadu let a striktně dodržují bezpečnost práce. Pro výškové práce mytí a čištění oken ve výšce , prosklených ploch ve výškách, aplikace nanotechnologické impregnace oken a prosklených ploch ve výšce, odstranění plísní ve výškách, dezinfekce a protiplísňové nátěry ve výškách využívají své zkušenosti a jsou schopni řešit práce ve výškách, které jsou pro jiné firmy neřešitelné. Náš tým horolezců používá typizované body, umí se slaňovat a také jsou schopni odinstalovat a dát zpět zábrany proti holubům v těžko přístupných výškách. Pro snadno přístupná místa používáme teleskopické tyče o délce až 9m, výškové práce provádíme pomocí žebříků, vysokozdvižných plošin, či horolezecké techniky. Vždy se snažíme uskutečnit ta nejrychlejší a nejekonomičtější řešení v provedení zakázky. Výškové mytí oken, fasád, prosklených stěn, světlíků, čištění konstrukcí ve výšce, odstranění graffiti ve výškách, aplikace nano impregnačního nátěru ve výšce, nátěru oken a skel impregnačním nátěrem proti špíně, odstranění plísní, proti plísňové nátěry ve výšce, dezinfekce fasád ve výškách, dezinfekce stěn a zdí ve výškách, opravy fasád ve výškách, nátěry stěn, fasád a zdí ve výškách, montáž a demontáž strojů a zařízení ve výšce jsme schopni zajistit po celé České republice, Slovensku, Rakousku a Německu. Máte zájem i Vy o naše služby? Kontaktujte nás na tel.č. +420 608 740 707 nebo formou emailu: centrala@a-servislipka.cz .

Foto po aplikaci - Ochranný nátěr proti plísním Ostrava

Foto po aplikaci – Ochranný nátěr proti plísním Ostrava

 

Výškové práce - horolezeckou technikou Ostrava

Výškové práce – horolezeckou technikou Ostrava

 

Finanční návrhy, cenové nabídky, realizace:

Rovniny 114, 748 01 Hlučín … Tylova 4, 747 06 Opava … Hrnčířská 11, 748 01 Hlučín … Na Mokřinách 3, 795 01 Rýmarov … Skrbovická 7, 792 01 Bruntál … Na pomezí 36, 747 06 Opava … Pavla Strádala 6, 748 01 Hlučín … Na pomezí 76, 747 06 Opava … Náměstí 27, 747 21 Kravaře … U nemocnice 23, 742 35 Odry … Zašovská 187, 757 01 Valašské Meziříčí … Štefánikova 24, 742 21 Kopřivnice … Tolstého 26, 741 01 Nový Jičín … Větřkovská 852, 742 58 Příbor … Poštovní 370, 742 13 Studénka … U Vodojemu 1210, 757 01 Valašské Meziříčí … Na vyhlídce 963, 739 44 Brušperk … Záhuní 1064, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Tovární 153, 742 45 Fulnek … Školská čtvrť 1283, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … K Rovni 159, 739 42 Frýdek-Místek … Štefánikova 26, 742 21 Kopřivnice … U Rybníka 419, 741 01 Nový Jičín … Zborovská 318, 738 01 Frýdek-Místek … Šachtiska 1614, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … U Tírny 1049, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Záhumenní 70, 742 21 Kopřivnice … Vančurova 34, 741 01 Nový Jičín … Vrchlického 976, 742 58 Příbor … Poštovní 790, 742 13 Studénka … U Kasáren 32, 757 01 Valašské Meziříčí … Skautská 2680, 738 01 Frýdek-Místek … Frýdecká 153, 737 01 Český Těšín … Alexandra Sergejeviče Puškina 34, 736 01 Havířov … Alšova 31, 733 01 Karviná … Blatná 560, 735 31 Bohumín … Na Nábřeží 102, 736 01 Havířov … Mírová 374, 518 01 Dobruška … Družstevní 127, 50353 Smidary … Na Báňské 66, 28903 Městec Králové … Masarykova 928, 51601 Rychnov nad Kněžnou … nám Republiky 1388, 277 11 Neratovice … 6. května 808, 53401 Holice … Mostecká 4, 500 02 Hradec Králové … Jedličkova 152, 50303 Smiřice … Maršála Koněva 454, 506 01 Jičín … Nádražní 128, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Kladská 1081, 547 01 Náchod … Za Koncem 5, 289 22 Lysá nad Labem … Orlická 262, Pražské Předměstí -Jaroměř, 551 01 Jaroměř … Máchova 9, 276 01 Mělník … Braunova 2903, 272 01 Kladno … Na Karmeli 8, 293 80 Mladá Boleslav … Masarykovo náměstí 4, 504 01 Nový Bydžov … Polní 461, 549 01 Nové Město nad Metují … V křovinách 14, 779 00 Olomouc … Dlouhá 17, 779 00 Olomouc … U Lípy 15, 687 06 Velehrad … Babice 501, 687 03 Babice … Dolní 57, 768 21 Kvasice … Kostelní 933, 768 24 Hulín … Riegrovo náměstí 22, 767 01 Kroměříž … Jablůnka 354, 756 23 Jablůnka … Ratiboř 474, 756 21 Ratiboř … Liptál 318, 756 31 Liptál … Moravská 772, 768 11 Chropyně … Kroměřížská 185, 752 01 Kojetín … Novosady 187, 798 27 Němčice nad Hanou … Komenského 9, 683 23 Ivanovice na Hané … Revoluční 14, 751 17 Horní Moštěnice … Čechova 28, 750 02 Přerov … Švábenice 38, 683 23 Švábenice … Náměstí 102, 768 33 Morkovice-Slížany … U hřiště 222, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Kelč 258, 756 43 Kelč … Velký Újezd 248, 783 55 Velký Újezd … Dolní Újezd 144, 751 23 Dolní Újezd … Tršice 208, 783 57 Tršice … náměstí Tomáše Garrigue Masaryka 8, 751 31 Lipník nad Bečvou … Hřbitovní 738, 753 01 Hranice … Sokolská 1257, 757 01 Valašské Meziříčí … Trnava 204, 763 18 Trnava …Nětčice 65, 768 02 Zdounky … Masarykovo náměstí 2, 751 03 Brodek u Přerova … Blatecká 184, 783 73 Grygov … Zámecká 22, 783 72 Velký Týnec … Hostinův Důl 338, 783 57 Tršice … Vrbátky 54, 798 13 Vrbátky … SNP 3, 796 07 Držovice … Přemyslovka 1, 796 01 Prostějov … Sportovní 301, 798 12 Kralice na Hané … Nádražní 81, 751 01 Tovačov … Dědina 18, 751 02 Troubky … Věrovany 474, 783 75 Věrovany … Palackého 278, 747 41 Hradec nad Moravicí … Dělnická 722, 749 01 Vítkov … Rovniny 125, 748 01 Hlučín … Na pomezí 89, 747 06 Opava … Hrnčířská 28, 748 01 Hlučín … Poštovní 22, 747 27 Kobeřice … Školní 22, 747 23 Bolatice … Štěpánkovická 32, 747 21 Kravaře … Záhumenní 394, 747 22 Dolní Benešov … U Jízdárny 605, 747 64 Velká Polom … Náměstí 36, 747 21 Kravaře … Na pomezí 45, 747 06 Opava … Na Mokřinách 24, 795 01 Rýmarov … Československé armády 39, 74301 Bílovec … Hrabyňská 227, 747 92 Háj ve Slezsku … Dr. Ed. Beneše 24, 748 01 Hlučín … Kyjovická 144, 747 69 Pustá Polom … Na Kopci 53, 747 81 Otice … Tylova 23, 747 06 Opava … Skrbovická 22, 792 01 Bruntál … Pavla Strádala 25, 748 01 Hlučín … Paskovská 322, 720 00 Ostrava-Hrabová … Předvrší 62, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … U Školy 22, 747 70 Opava-Komárov … Kollárova 75, 767 01 Kroměříž … Ostružinová 25, 725 27 Ostrava-Plesná … Tylova 23, 747 06 Opava … Hutnická 21, 747 20 Vřesina … Porážková 81, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz … Miroslava Bajera 32, 708 00 Ostrava-Poruba … Na Hraničce 3178, 723 00 Ostrava-Martinov … Novoveská 32, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Mitušova 33, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Jana Škody 32, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Jana Zrzavého 30, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou … K Nad Úhorem 31, 725 29 Ostrava-Petřkovice … Legerova 33, 715 00 Ostrava-Michálkovice … Na Svobodě 24, 723 00 Ostrava-Martinov … Sokolovská 3, 708 00 Ostrava-Poruba … Štěrková 24, 709 00 Ostrava-Nová Ves … Na Milířích 101, 725 27 Ostrava-Plesná … Před Lanovkou 33, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava …Radova 43, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Okolnice 21, 725 26 Ostrava-Krásné Pole …Mezipolí 839, 720 00 Ostrava-Hrabová …Horní 133, 700 30 Ostrava-Dubina, Ostrava-jih … Šaljapinova 39, 722 00 Ostrava-Třebovice … Na Surdíku 46, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Na Najmanské 77, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Mikšova 32, 716 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Poláškova Staroveská 167, 724 00 Ostrava-Proskovice … Poděbradova 29, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Plovárenská 24, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Krakovská 42, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Na Luhu 36, 720 00 Ostrava-Hrabová … Prudká 33, 725 28 Ostrava-Hošťálkovice … Sukova třída 1783/75, 530 02 Pardubice … Za Školou 226/78, 290 01 Poděbrady …V jezírku 549/55, 252 43 Průhonice … Průběžná 250/64, 251 67 Pyšely … Jiráskova 1221/78, 535 01 Přelouč … Za Kinem 1083/75, 289 12 Sadská … Masarykova 391/45, 53304 Sezemice … Schmoranzova 207/78, 538 21 Slatiňany … Nádražní 199/72, 517 21 Týniště nad Orlicí … Ústí nad Orlicí 155/78, 562 01 Ústí nad Orlicí … Husovo náměstí 131/67, 51754 Vamberk … Jiřího Wolkera 51/75, 294 71 Benátky nad Jizerou … Zápská 1847/75, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Na Drahách 658/78, 560 02 Česká Třebová … Želivského 664/75, 282 01 Český Brod … V Prokopě 77/64, 250 88 Čelákovice … Masarykova 84/75, 286 01 Čáslav … U křížku 89/24, 251 01 Dobřejovice … Poděbradova 127/34, 537 01 Chrudim … Zahradní 257/78, 281 66 Jevany … Wolkerova 466/34, 250 90 Jirny … Ovčárecká 613/67, 280 02 Kolín 5 … Východní 534/84, 289 21 Kostomlaty nad Labem … V Zelených 124/64, 250 84 Květnice … Tylova 60/78, 284 01 Kutná Hora … Za Žofínem 57/550, 288 02 Nymburk … Vestecká 164/31, 252 42 Vestec … V zahradách 64/534, 251 63 Všestary … Na Skalách 181/534, 564 01 Žamberk … Žižkova 280/31, 281 63 Vyžlovka … Žižkova 53/64, 250 91 Zeleneč … Hlavní 81/31, 568 02 Svitavy … V Obůrkách 124/64, 250 82 Tuklaty … Želivská 54/331, 251 01 Říčany … Žižkova 447/64, 250 82 Úvaly … Rakouská 729/45, 289 24 Milovice … Závěrka 760/75, 251 64 Mnichovice … Za Humny 340/54, 250 87 Mochov … Za Humny 583/534, 250 81 Nehvizdy … Taušlova 333/75, 561 51 Letohrad … U Studánky 295/34, 281 63 Kostelec nad Černými lesy …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search