Hloubkové čištění koberců Brno Bystrc

 In Nezařazené

Pokud si chcete zajistit dokonalé a hloubkové vyčištění koberců, ať už jako firma či domácnost. Doporučujeme Vám využít v Brně Bystrci strojové hloubkové čištění koberců, za použití kotoučového stroje s spolu se značkovou chemii. Kotoučový stroj jemně vstřikuje chemii do koberce a jako jediný dokáže vykartáčovat veškeré usazené nečistoty i ty, které jsou hluboko ve struktuře koberce. V další fázi Váš koberec vysajeme a zbavíme všech nečistot a nežádoucích pachů  naším  vysokotlakým 3-motorovým vysavačem. Tímto způsobem dosahujeme  vynikajících  100% výsledků. V minulosti jsme vyzkoušeli i metodu extrakční, ale ta není tak účinná a dokonalá. Je  sice levnější, ale jedná se spíše o povrchové zbavení koberce nečistot a nikoli hloubkové odstranění znečištění. Důkladné hloubkové vyčištění zaručí jen a pouze strojové mechanické vyčištění, které nabízí naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Pokud jsme Vás přesvědčili o kvalitě strojového čištění, obraťte se s Vaší objednávkou na naši centrálu telefonicky nebo formou emailucentrala@a-servislipka.cz.

 

Strojové čištění koberců aktivní pěnou Brno

Strojové čištění koberců aktivní pěnou Brno

 

Čištění koberců Brno do hloubky, strojní metoda kotoučem

Společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí kvalitní a precizní strojové čištění koberců Brno. Tyto zakázky provádíme za použití kvalitních chemií a strojů. Generální čištění koberců strojovou metodou realizujeme tak, že naneseme kvalitní chemii BOSCH RTS, která koberec také vydezinfikuje a je třeba ji nechat několik minut působit. Po působení chemie nadchází mechanické kartáčování koberce a zbavení nečistot ze struktury koberce. Jsou-li na koberci zatvrdlé nečistoty, tak není třeba mít obavy z porušení vláken koberce, protože kotoučový stroj je osazen 12 cm dlouhými a měkkými štětinkami, které se chovají ke koberci velmi šetrně. Jestliže byl koberec v minulosti čištěn nekvalitní chemií, které prováděla jiná konkurenční společnost, může se stát, že vyčištění koberce se nepodaří zcela kvalitně a s očekávaným výsledkem, protože může být koberec tzv. zapraný. Koberce čistíme strojovou metodou jednorázově či nárazově, ale také si službu čištění koberců strojovou metodou nechávají zákazníci realizovat pravidelně. Je tomu zvláště v provozovnách, kde je vysoká frekventovanost osob. Mytí podlah provádíme strojovou metodou kotoučovým strojem a za použití několika zásaditých chemií, které se liší podle materiálu, z kterého se podlaha skládá. Zprvu čistíme podlah tou nejslabší chemií, jelikož nemusí být znečištění natolik agresivní, aby povolilo až pod silnějším druhem chemie. Chemii je třeba nechat několik minut působit a mechanicky podlahu čistíme kotoučovým strojem, na který můžeme použít dva druhy kartáčů – tzv. Držák padů a silonový kartáč. Abychom chemii zneutralizovali, tak podlahu umyjeme ještě čistou vodou. Nachází-li se podlaha na vysoce frekventovaném místě, tak doporučíme zákazníkům, aby si podlahu nechali navoskovat průmyslovým polymerem, který podlahu ochrání před poškozením a hloubkovým zanešením nečistot do podlahy. A SERVIS LIPKA, s.r.o. vám nabízí i další úklidové služby, které provádí kvalifikovaný tým naší společnosti – denní a pravidelný úklid domácnosti, bytu, domu, kanceláře, úklid po stavbě i rekonstrukcích, úklid po malování a malířích, úklid po záplavách, úklid před otevřením prodejen, mytí oken a výloh a jiných skleněných ploch za použití kvalitních pomůcek, odstranění zatvrdlých nečistot ze skleněných ploch a oken, mytí žaluzií a markýz a následná impregnace markýz, odstranění graffiti, aplikace antigraffiti ochrany a odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

koberce6

 

 

Čištění podlah. Strojní úklid po stavbě Brno

Strojové čištění podlah Brno realizujeme našim zákazníkům za využití kotoučového stroje. Tento stroj obsahuje dva nástavce, tzv. Držák padů a slonový kartáč a stroj váží okolo 40 kilo, takto zajistí generální hloubkové čištění podlah Brno. Je-li znečištění velké na hlavu kotoučového stroje přidáme ještě závaží o hmotnosti 10-15 kilo. Podle druhu podlahy a také podle druhu znečištění volíme vhodnou chemii pro čištění podlah Brno. Jsou případy, kdy je třeba použít i kyselou chemii, avšak tato chemie je velmi agresivní – používáme ji zejména po stavebních úklidech, kde je třeba odstranit vápenaté a cementové závoje, včetně zbytků stavebních nečistot a povlaků (nesmíme ji ale použít na přírodní a kamenné podlahy). Čistíme zejména podlahy jako jsou linolea, marmolea, betonové podlahy, kamenné podlahy a lité podlahy. Doporučujeme podlahu nechat zakonzervovat průmyslovým polymerem, voskem – chrání podlahu před poškozením, zejména tam, kde je frekventovaný provoz a je možnost poškození (sklady, obchodní domy). Tento polymer funguje také protiskluzově, tudíž je vosk bezpečný pro kolemjdoucí. Při po stavebních úklidech provádíme také mytí oken trikem tzv. Suchého leštění, mytí výloh Brno, čištění a tepování koberců Brno, odstranění graffiti Brno, antigraffitový nátěr Brno, odstranění plísní Brno, aplikace hydrofobní nanotechnologie Brno, mytí markýz a žaluzií Brno – www.a-servislipka.cz

 

Mytí podlah a jejich krystalizace Brno

Mytí podlah a jejich krystalizace Brno

 

Strojové hloubkové čištění podlah Brno

A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí také čištění podlah v Brně. Využíváme získaných mnoholetých zkušeností a moderních metod čištění. Umíme vyčistit podlahy zašlé, silně znečištěné, mastné, po stavbě či po rekonstrukci. Zajistíme také odstranění starého vosku. V Brně podlahy myjeme pomocí kotoučového stroje s rotujícím padem. Nejedná se však o čistící podlahový automat, ten je určen pouze k údržbě a pravidelnému mytí. Hlavní čistící síla kotoučového stroje tkví v samotné váze stroje 50 kg a rotace kotouče 140 otáček za minutu. Společně s kvalitní chemií dosahujeme pomocí kotoučového stroje těch nejlepších možných výsledků. Nejprve podlahu vydrhneme rotačním kartáčem spolu s chemickým roztokem, následně roztok a špínu odsajeme výkonným vysavačem pomocí hubice s gumovými lemy. Na hloubkové čištění podlah používáme chemii zásaditou, pouze po stavbách a rekonstrukcích čištíme podlahy chemií kyselou. Jsme schopni vyčistit i velmi silně znečištěné a zašlé podlahové krytiny jako linoleum, marmoleum, dřevěné podlahy a parkety, plovoucí podlahy, dlažbu i kamenné podlahy. Po naší činnosti bude Vaše podlaha dokonale vydrhnutá, hloubkově vyčištěná a vyleštěná.

 

Čištění podlah generální Brno

Čištění podlah generální Brno

 

Voskování, impregnace, penetrace podlah Brno

Na takto kvalitně vyčištěné podlahy doporučujeme nanést vosk (polymer) a tím podlahu zakonzervovat. Navoskovaná podlaha nejen dobře vypadá, ale snadněji se udržuje. Na podlahu dáváme převážně vosk PKD v pololesku od německé firmy Bosch, který považujeme za nejkvalitnější, jeho trvanlivost je zhruba 2 – 3 roky, podle stupně zatížení. Fluataci, neboli voskování podlah doporučujeme zejména do obchodních center, firem, administrativních budov, v nemocnicích, a lékařských ambulancích, do restaurací, hotelů a všude tam, kde bývá velká koncentrace osob. Ošetření voskem je také vhodné do sportovních hal, navoskované podlahy jsou pružné a získají mírný protiskluz.

 

Čištění a penetrace podlah Brno

Čištění a penetrace podlah Brno

 

Silné čištění koberců a čalounění Brno

Kotoučovou metodou čistíme v Brně a okolí koberce. Koberce tepujeme v domácnostech, ve firmách, v obchodních domech, ve školkách a v dětských hernách. Používáme nezávadné chemické prostředky německé firmy Bosch. Úspěch kotoučové metody je převážně v rotačním pohybu kartáče, který vpraví chemii do vláken koberce, kde ji mechanicky rozmydlí až se vytvoří pěna, která na sebe naváže nečistoty. Hustý rotační kartáč zároveň vyčeše roztoče i zašlapané nečistoty na povrch koberce. Špínu společně s pěnou vysajeme výkonným třímotorovým vysavačem. Pouze touto metodou docílíme kvalitního, hloubkového vyčištění s dezinfekčním účinkem. V Brně provádíme čištění koberců od 27,- Kč/m2. Jiné úklidové firmy Vám možná nabídnou lepší cenu, ale určitě ne srovnatelné kvality. Konkurence často čistí koberce pomocí extraktoru. V minulosti jsme tuto metodu také zkoušeli, ale z vlastní zkušenosti víme, že koberec není stejnoměrně a hloubkově vyčištěn ani dezinfikován a proto koberce čistíme výhradně mechanickou metodou kotoučového čištění.

Kromě koberce Vám v Brně vyčistíme také čalouněný nábytek ať už se jedná o sedačku, křeslo nebo čalouněné židle. Čalounění čistíme ručně a na závěr vysajeme průmyslovým vysavačem.

 

Čištění sedacích souprav strojově Brno

Čištění sedacích souprav strojově Brno

 

Mytí oken a servisní mytí a čištění výloh Brno

Mezi další velice často poptávané úklidové služby patří umývání oken, prosklených ploch a výloh. V Brně umýváme převážně výlohy v obchodních centrech: Galerie Vaňkovka Brno, OC Olympia Brno, Avion Shopping park Brno, NC Královo Pole, OC Futurum Brno a OC Campus Square Brno Bohunice. Okna umýváme v domácnostech, v kancelářích, ve firmách a v administrativních budovách.

 

Mytí oken, leštění suchou metodou Brno

Mytí oken, leštění suchou metodou Brno

 

Výškové práce Brno. Odstranění plísní z fasád.

Okna umýváme v Brně také ve výškách. Naši zaměstnanci jsou odborně proškoleni na práci ve výškách, využívají horolezecké techniky, vysokozdvižných plošin a žebříků.

Těžko dostupná okna, střešní okna a výškové prosklené plochy navrhujeme vždy ošetřit nanoimpregnací. Cena výškového mytí se odvíjí od využité techniky. V případě, že skla jsou ošetřena GLS nástřikem, nemusí se několik let pravidelně umývat, tím se sníží celkové náklady na jejich údržbu.

Ve výškách také čistíme žaluzie, rolety a markýzy. Vyčistíme Vaši fasádu od prachu a městských nečistot, od napadení plísněmi, mechy a houbami. Tyto mikroorganismy většinou napadají severní strany zateplených fasád. Na místo, které je napadené plísní aplikujeme dezinfekční prostředek, poté aplikujeme LSG nátěr. Tento nátěr je prodyšný a odolný proti povětrnostním podmínkám a UV záření. Životnost se pohybuje v rozmezí 4-6 let dle klimatických podmínek, v omezené míře bude fungovat cca 10 let. LSG nátěr je nejúčinnější prostředek k trvalé ochraně proti plísňovému napadení Vaší fasády.

Naše úklidová firma Vám zajistí celou řadu úklidových činnosti i generální úklid po stavebních úpravách v Brně. Pro bližší informace nás kontaktujte na e-mail: centrala@a-servislipka.cz nebo volejte na telefonní číslo +420 608 740 707. Rádi Vám odborně poradíme a zhotovíme cenovou kalkulaci na míru.

 

Nátěr proti plísním protiplísňovým prostředkem Brno

Nátěr proti plísním protiplísňovým prostředkem Brno

 

Mytí oken, výloh a čištění skleněných ploch ve výškách Brno

Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí kvalitní mytí oken a výloh Brno a to jednorázově nebo v opakujících se cyklech. Cykly, které jsou u naší společnosti zákazníky využívány jsou 1x za30 dní z vnější strany oken a 1x za 90 dní z vnitřní strany oken. Nabízíme vám náš tým zkušených pracovníků, kteří jsou bezúhonní a velmi zodpovědní. Mytí oken a výloh provedeme za použití kvalitních pomůcek a tzv. triku suchého leštění, kdy při triku suchého leštění nejsou použita žádná leštidla, ale pouze 100% bavlněná plena, kterou rozleštíme umytou a suchou skleněnou plochu. Při mytí oken a výloh omyjeme skleněnou plochu čistým rozmývákem se saponátem a až je okno či výloha umyté, tak použijeme kvalitní gumovou stěrku a necháme skleněnou plochu proschnout a následně leštíme 100% bavlněnou plenou a tak zajistíme dlouhotrvající lesk a čistotu vašich oken. Spolu s mytím okna souvisí také precizní vyčištění okolních nečistot a tak odstraníme nečistoty z rámů oken, omyjeme parapety, odstraníme zatvrdlé nečistoty a pavučiny. Na výškové práce používáme hydraulické rameno, vysokozdvižný vozík a horolezeckou a speleologickou techniku, kdy tuto techniku používáme výjimečně na špatně přístupných místech a pro tyto práce jsou naši zaměstnanci náležitě proškoleni dle nařízení vlády a podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zak. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Pokud realizujeme službu čištění markýz, postupujeme tak, že zakázku provedeme spolu s mytím oken nebo samostatně. Strojovou metodou čistíme látkové markýzy a plastové markýzy myjeme stejným způsobem jako okna za použití rozmýváku a saponátu. Zajistíme vám také kvalitní impregnaci markýz. Předejdete tak hlubšímu znečištění markýz, na které působí agresivní městské spady, je ale nutné ale, aby impregnace byla realizována za pěkného počasí a bezvětří. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí z odvětví úklidových služeb mnoho dalších činností – denní a pravidelný úklid domu, bytu, vily, rezidence, kanceláře či firmy, úklid po stavbě a jiných rekonstrukčních činnostech, úklidy po malířích a řemeslnících, strojové čištění koberců, odstranění graffiti a nanesení antigraffiti ochrany, čištění podlah strojovou metodou a voskování podlah průmyslovým polymerem, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Mytí výloh v obchodních centrech Brno

Mytí výloh v obchodních centrech Brno

 

Antigraffiti ochrana spec. nátěrem fasád, odstranění graffiti Brno

Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. vám nabízí antigraffiti program Brno ve dvou podobách – jako nástřik a jako nátěr. Antigraffiti nástřik Brno nanášíme v 6 – 12 vrstvách na takové omítky, které jsou strukturované a mohla by se tak barva spreje dostat hluboko do struktury, odkud je obtížné barvu odstranit a antigraffiti nátěr Brno aplikujeme válečkem na hladké povrchy ve 3 – 6 vrstvách. Servis odstranění graffiti nabízíme velmi levně, pokud si necháte nanést antigraffiti ochranu naší společností. Pokud nastane, že se na vaší fasádě objeví graffiti, stačí kontaktovat naši centrálu a domluvíme se na termínu, kdy k vám přijedeme graffiti odstranit. Jiné firmy stále uvádí, že si graffiti z antigraffiti ochrany odstraníte sami, což není pravda a museli byste mít příslušné zkušenosti a odstraňovače, které se používají na odstranění sprejové barvy. Životnost antigraffiti ochrany je 4 – 6 let, kdy po tuto dobu garantujeme kvalitní a levný servis odstranění graffiti. Při odstranění graffiti je velmi důležité, aby venkovní teplota neklesla pod 10°C. To by způsobilo, že by odstraňovač dokonale nefungoval a tak by bylo obtížné graffiti odstranit. Odstranění graffiti Brno z povrchů neošetřených antigraffiti ochranou je úspěšné pouze z 60 – 90%. U takových fasád postupujeme tak, že graffiti odstraníme co nejvíce to jde a následně necháme namíchat nejbližší odstín fasádní barvy a fasádu. Pokud je vaše fasáda z kamene, tak spolupracujeme s kvalitními kameníky, kteří dokáží fasádu opravit do původního stavu. V dnešní době se stále častěji potýkáme s marmolitovými fasádami, ty je třeba nechat neprodleně ochránit antigraffiti nástřikem, protože při posprejování se barva dostane velmi hluboko mezi drobné kamínky a odsud není možné sprej dokonale odstranit. Následuje to, že je potřeba marmolit sundat a dát znovu nový, to je ale velmi finančně nákladné. A SERVIS LIPKA, s.r.o. je společnost, která nabízí také – čištění koberců strojovou metodou, denní a pravidelný úklid domu, bytu, vily, rezidence, kanceláře či firmy, úklid po stavbě a jiných rekonstrukčních činnostech, úklidy po malířích a řemeslnících, čištění markýz a žaluzií, mytí oken a výloh, čištění podlah strojovou metodou, voskování podlah, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Odstranění graffity, čištění fasády Brno

Odstranění graffity, čištění fasády Brno

 

Odstranění graffiti z budov v Brně

Odstranění graffiti z budov v Brně

 

Na těchto místech naši zaměstnanci uskutečnili měření pro cenové návrhy a realizaci akcí:

Obřanská 125, 614 00 Brno-Maloměřice … Zahradní 50, 628 00 Brno-Líšeň … Halasovo náměstí 2, 638 00 Brno-Lesná … Blanenská 350, 664 34 Kuřim … Palackého třída 161, 612 00 Brno-Královo Pole … Bystrcká 45, 624 00 Brno-Komín … Jeronýmova 4, 618 00 Brno-Židenice … Bartolomějská 52, 641 00 Brno-Žebětín … Boří 1, 644 00 Brno-Útěchov … Farní 3, 620 00 Brno-Tuřany … Dědická 25, 627 00 Brno-Slatina … Bratří Křičků 6, 621 00 Brno-Brno-Řečkovice a Mokrá Hora … Jasná 18, 621 00 Brno-Ořešín … Hádecká 11, 614 00 Brno-Maloměřice a Obřany … Hujíčkova 300, 621 00 Brno-Brno-Medlánky … Sedláčkova 11, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Štefáčkova 12, 628 00 Brno – Vinohrady, Brno … Milady Horákové 6, 602 00 Brno – střed, Brno … Vodova 32, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … náměstí Vojtěšky Matyášové 2, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Plovdivská 3, 616 00 Brno -Žabovřesky, Brno … Franzova 92, 614 00 Brno-Maloměřice … Janská 21, 664 51 Šlapanice … Langrova 21, 627 00 Brno-Slatina … Irkutská 22, 625 00 Brno-Starý Lískovec … V Rejích 34, 643 00 Brno – Chrlice … Žebětínská 75, 623 00 Brno-Kohoutovice … Olbrachtovo náměstí 27, 624 00 Brno-Komín … U Vlečky 1028, 664 34 Kuřim … Svatopluka Čecha 115, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Technická 25, 664 48 Brno – Moravany … Drbalova 283, 666 01 Tišnov … Oblá 88, 634 00 Brno-Nový Lískovec … Zatloukalova 78, 621 00 Brno-Brno-Ivanovice … Sládkova 8, 613 00 Brno-Brno-sever … Železná 7, 619 00 Brno-Brno-jih … Cihelní 23, 614 00 Brno-Obřany … Molákova 28, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Vychodilova 28, 616 00 Brno-Brno-Žabovřesky … Blanenská 21, 621 00 Brno-Jehnice … Šimáčkova 33, 628 00 Brno-Líšeň … Hodonínská 28, 617 00 Brno-jih, Komárov … Zkratka 22, 644 00 Brno-Brno-sever … Spodní 29, 625 00 Brno-Bohunice … Vinohradská 85, 618 00 Brno – Černovice … Hoštická 23, 642 00 Brno – Bosonohy … Haškova 26, 638 00 Brno-Lesná … Chochola 274, 619 62 Brno-jih, Dolní Heršpice … Dlouhé hony 21, 621 00 Brno-Řečkovice … Žebětínská 48, Brno-Kohoutovice, 623 00 Brno … Drápelova 42, 644 00 Brno-Soběšice … Hapalova 27, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Lipová 28, 603 00 Brno-Pisárky … Mikulovská 21, 628 00 Brno-Vinohrady … Venhudova 26, 614 00 Brno-Brno-sever … Bystřinova 23, 612 00 Brno-Královo Pole … Netušilova 37, 614 00 Brno-sever, Husovice … Roubalova 32, 602 00 Brno-Brno-střed … Ríšova 22, 641 00 Brno – Žebětín … Rázusova 51, 614 00 Brno-Maloměřice … Zámezí 25, 621 00 Brno-Brno-Jehnice … Helceletova 26, 602 00 Brno – střed, Brno … Královopolská 53, 616 00 Brno-Žabovřesky … Vomáčkova 25, 619 00 Brno-Brno-jih … Měšťanská 26, 620 00 Brněnské Ivanovice, Brno … Česká 35, 60200 Brno-střed … Lýskova 21, 635 00 Brno-Bystrc … Skorkovského 144, 636 00 Brno-Židenice … Vídeňská 114, 619 00 Brno-jih, Horní Heršpice … Nábřežní 19, 747 21 Kravaře … Lužická 5, 747 06 Opava … Máchova 14, 795 01 Rýmarov … Okrajová 21, 748 01 Hlučín …Liptovská 27, 747 06 Opava … Farní 6, 748 01 Hlučín … Na vyhlídce 5, 747 06 Opava … Opletalova 7, 792 01 Bruntál … Na včelínku 5, 748 01 Hlučín … Stará štreka 720, 735 14 Orlová … Svatopluka Čecha 41, 736 01 Havířov … Rychvaldská 533, 735 31 Bohumín … třída Těreškovové 49, 734 01 Karviná …Šadový 362, 737 01 Český Těšín … Stanislava Kostky Neumanna 332, 735 81 Bohumín … Uzavřená 36, 736 01 Havířov …třída Osvobození 33, 735 06 Karviná … Rychvaldská 200, 735 31 Bohumín … Václavská 1135, 735 14 Orlová … Lidická 698, 739 61 Třinec …Mánesova 43, 736 01 Havířov …U Statku 52, 736 01 Havířov … U Olše 28, 735 03 Karviná … 17. Listopadu 32/465, 506 01 Jičín … Antonína Suchého 2264/45 , 272 01 Kladno … Tylova 38/56, 289 22 Lysá nad Labem … Krombholcova 3664/45, 276 01 Mělník … Klicperova 194/45, 28903 Městec Králové … náměstí Republiky 106/45, 293 01 Mladá Boleslav … Dobrošovská 146/46, 547 01 Náchod … Tovární 175/98, 277 11 Neratovice … Tomáše Garrigue Masaryka 2028/58, 549 01 Nové Město Nad Metují … Sportovní 417/58, 504 01 Nový Bydžov … Orlická 1593/87, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … Babákovo nám. 42/84, 50353 Smidary … Nádražní 173/45, 50303 Smiřice … Komenského 86/14, 518 01 Dobruška … Bratří Čapků 889/544, 53401 Holice … Mýtská 22/465, 500 03 Hradec Králové … Kozelkova 42/65, 503 51 Hradec Králové-Chlumec nad Cidlinou … Smetanova 736/74, Pražské Předměstí -Jaroměř, 551 01 Jaroměř … K Zavadilce 34/62, 751 02 Troubky … Zvolenov 574/251, 751 01 Tovačov … Hrubčická 516/66, 798 12 Kralice na Hané … nám. T. G. Masaryka 36/745, 796 01 Prostějov … Na Sezníku 32/25, 779 00 Olomouc … Velkomoravská 57/698, 779 00 Olomouc … Trnava 327/17, 763 18 Trnava … Liptál 501/571, 756 31 Liptál … Ratiboř 386/69, 756 21 Ratiboř … Jablůnka 638/188, 756 23 Jablůnka … Pospíšilova 31/96, 757 01 Valašské Meziříčí …Tichá 33/665, 796 07 Držovice … Kelč 540/20, 756 43 Kelč … J. V. Choráze 337/641, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Skalní 303/18, 753 01 Hranice … Hranická 1434/958, 751 31 Lipník nad Bečvou … Tršice 54/12, 783 57 Tršice … Dolní Újezd 120/255, 751 23 Dolní Újezd … Velký Újezd 380/66, 783 55 Velký Újezd … Vrbátky 120/674, 798 13 Vrbátky … Tršice 318/23, 78357 Tršice … Bystřická 396/247, 783 72 Velký Týnec … K Nádraží 374/69, 783 73 Grygov … Jiráskova 280/200, 751 03 Brodek u Přerova … Kroměřížská 34/65, 768 02 Zdounky … Morkovice-Slížany 43/985, 768 33 Morkovice-Slížany … Švábenice 73/22, 683 23 Švábenice … Bratrská 60/265, 750 02 Přerov I-Město … Dr. A. Stojana 69/74, 751 17 Horní Moštěnice … Partyzánská 62/228, 683 23 Ivanovice na Hané … Trávnická 229/19, 798 27 Němčice nad Hanou … Havlíčkova 603/695, 752 01 Kojetín … Záříčí 53/25, 768 11 Chropyně … Havlíčkova 55/969, 767 01 Kroměříž … Družba 1160/62, 768 24 Hulín … Cukrovar 330/665, 768 21 Kvasice … Babice 310/66, 687 03 Babice … Salašská 90/145, 687 06 Velehrad … Na Suchých 328, 252 42 Vestec … Na Horkách 121, 251 63 Všestary … Na Staré cestě 88, 281 63 Vyžlovka … Na hřišti 23, 289 24 Milovice … Ondřejovská 48, 251 64 Mnichovice … Na Sádkách 199, 250 87 Mochov … Chotusická 25, 286 01 Čáslav … Tyršovo náměstí 975, 560 02 Česká Třebová … Pražská 295, 281 66 Jevany … Máchova 388, 250 90 Jirny … Tovární 225, 252 43 Průhonice … náměstí T. G. Masaryka 22, 251 67 Pyšely … Hradecká 178, 535 01 Přelouč … Orlická 23, 251 01 Říčany … Pražská 1088, 289 12 Sadská … Tyršovo náměstí 38, 533 04 Sezemice … Husova 391, 538 21 Slatiňany … Průmyslová 1848, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Sokolovská 1659, 250 88 Čelákovice …Masarykova 82, 284 01 Kutná Hora … Rostoklatská 192, 250 82 Tuklaty … 17. listopadu 231, Týniště nad Orlicí … Popradská 1521, 562 06 Ústí nad Orlicí … Maroldova 1404, 250 82 Úvaly … Voříškova 178, 51754 Vamberk … Tovární 27, 568 02 Svitavy … Benešova 1007, 280 02 Kolín … Polní 1153, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Na Křenovce 478, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Svízelová 185, 250 84 Květnice … Nad Strouhou 928, 250 91 Zeleneč … Havlenova 126, 564 01 Žamberk … Dr. Nováka 24, 294 71 Benátky nad Jizerou … náměstí Arnošta z Pardubic 28, 282 01 Český Brod … Lipová 189, 251 01 Dobřejovice … V Tejnecku 508, 537 01 Chrudim … K Elektrárně 236, 533 12 Chvaletice … Sportovní 78, 251 62 Mukařov … Toušeňská 294, 250 81 Nehvizdy … Nový dvůr 158, 561 51 Letohrad … Pístecká 22, 288 02 Nymburk … Spořilov 86, 530 03 Pardubice-Pardubice I … Truhlářská 54, 290 01 Poděbrady … Na Skalce 41, 251 01 Popovičky … tř. Osvobození 1397/487, 765 02 Otrokovice … Na Hrázi 447/722, 763 15 Slušovice … Sadová 1047/74, 763 12 Vizovice … Lysá 604/300, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí … Lidečko 463/58, 756 12 Lidečko … Leoše Janáčka 161/425, 763 26 Pozlovice … Za Humny 1484/62, 688 01 Uherský Brod … Pod Babykou 306/495, 755 01 Vsetín … Kamenná 47/82, 760 01 Zlín … Brumovská 541/621, 766 01 Valašské Klobouky … Hildy Synkové 963/487, 763 31 Brumov-Bylnice – Brumov … Mladotická 756/23, 763 21 Slavičín … Bezručova čtvrť 814/64, 687 71 Bojkovice … Družstevní 807/925, 763 26 Luhačovice … Obilní čtvrť 364/75, 686 03 Staré Město … Vlčnov 1063/321, 687 61 Vlčnov … Pod Sádkama 1555/75, 687 25 Hluk … Hoštáky 99/100, 687 51 Nivnice … Bánov 758/75, 68754 Bánov … Hovězí 178/620, 75601 Hovězí … Halenkov 784/11, 756 03 Halenkov … Na Potoku 388/621, 756 54 Zubří … Nový Hrozenkov 818/65, 756 04 Nový Hrozenkov … Velké Karlovice 1031/921, 756 06 Velké Karlovice … Horní Bečva 83/75, 756 57 Horní Bečva … Valašská Bystřice 151/330, 756 27 Valašská Bystřice … Zašová 172/55, 756 51 Zašová … Kulturní 1759/821, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … Kvítkovická 1552/66, 763 61 Napajedla … Na Kopci 85/421, 686 01 Uherské Hradiště … Císařská 147, 741 01 Nový Jičín … Gagarinova 215, 742 58 Příbor … Beskydská 594, 742 13 Studénka … Josefa Kajetána Tyla 1, 757 01 Valašské Meziříčí … Frýdek-Místek 104, 738 01 Frýdek-Místek … Husova 6, 741 01 Nový Jičín … Markova 151, 744 01 Frenštát pod Radhoštem …5. května 1107, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Dráhy 415, 739 44 Brušperk … Kapucínská 281, 742 45 Fulnek … Kopanská 1710, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Jiřího Hakena 1653, 738 01 Frýdek-Místek … Malá Strana 78, 742 47 Hladké Životice … Kpt. Jaroše 5, 742 21 Kopřivnice … Hřbitovní 20, 741 01 Nový Jičín … Kopečná 4, 742 35 Odry … Na Potůčkách 7, 757 01 Valašské Meziříčí … Kvapilova 2130, 738 01 Frýdek-Místek … Paseky 1117, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Helštýn 1755, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Květinová 20, 742 21 Kopřivnice … Gregorova 37, 741 01 Nový Jičín … Na Benátkách 915, 742 58 Příbor … Beskydská 599, 742 13 Studénka … Kpt. Macha 1371, 757 01 Valašské Meziříčí … Habrová 2931, 738 01 Frýdek-Místek … Dvořákova 1445, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Erbenova 5, 742 21 Kopřivnice … Čs. armády 33, 767 01 Kroměříž … Karla Svobody 24, 725 27 Ostrava-Plesná … Ke koupališti 21, 747 06 Opava … Průkopnická 36, 747 20 Vřesina … Dubová 800, 747 27 Kobeřice … Sokolovská 21, 747 23 Bolatice … U Náhonu 23, 747 21 Kravaře … Hradská 519, 74764 Velká Polom … Komenského 23, 792 01 Bruntál … Jarní 32, 748 01 Hlučín … Bezručova 23, 743 01 Bílovec … Antonína Vaška 96, 747 92 Háj ve Slezsku … Ostravská 71, 748 01 Hlučín … Krašická 27, 720 00 Ostrava-Hrabová … Družební 96, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Ostravská 47, 747 70 Opava-Komárov … Floriánská 27, 747 21 Kravaře … Joži Davida 38, 747 06 Opava … Hornoměstská 85, 795 01 Rýmarov …Lípová 347, 747 69 Pustá Polom … Slavkovská 320, 747 81 Otice … Žižkova 529, 747 41 Hradec nad Moravicí … Skřipov 65, 747 45 Skřipov … Lidická 629, 749 01 Vítkov … Dělnická 21, 748 01 Hlučín … Holečkova 25, 747 06 Opava … Dlouhoveská 38, 748 01 Hlučín … Ke koupališti 21, 747 06 Opava … Bochenkova 32, 746 01 Opava … Žižkova 397/88, 586 01 Jihlava … Křivánkovo náměstí 111/55, 641 00 Brno – Žebětín … Legionářská 517/78, 664 34 Kuřim … Šafaříkova 1350/45, 676 02 Moravské Budějovice … Valdštejnská 81/284, 588 32 Brtnice … Jiráskova 561/45, 664 11 Zbýšov … Sklářská 896/55, 665 01 Rosice … Růžová 210/72, 672 01 Moravský Krumlov … Janáčkova 337/82, 666 01 Tišnov … náměstí Míru 51/275, 675 26 Želetava … Žižkova 277/41, 591 31 Žďár nad Sázavou … Zákostelní 661/99, 67555 Hrotovice … Havlíčkova 457/63, 671 72 Miroslav … Ve Sboru 1586/58, 664 91 Ivančice … Bartuškova 750/50, 674 01 Třebíč … Na Hrázi 128/77, 588 56 Jihlava-Telč … Třebíčská 1600/100, 594 01 Velké Meziříčí … Meziříčská 595/46, 594 51 Křižanov … Pražská 686/68B, 642 00 Brno – Bosonohy … Poříčí 1042/104, 691 23 Pohořelice … Střední 51/60, 664 48 Brno – Moravany … Nad Kralickým kopcem 357/78, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Hrnčířská 167/52, 595 01 Velká Bíteš … Jedlová 31, 708 00 Ostrava-Poruba … Masná 32, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Mezní 30, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Františka Formana 31, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Krajní 31, 725 28 Ostrava-Hošťálkovic … Dr. Šavrdy 25, 700 30 Ostrava-Dubina, Ostrava-jih … Domovská 41, 720 00 Ostrava-Hrabová … Horní 70, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Příčná 571, 742 83 Klimkovice … Karla Svobody 36, 725 27 Ostrava-Plesná … Knížecí 22, 709 00 Ostrava-Nová Ves … Lašská Karla Pokorného 79, 708 00 Ostrava-Poruba … Hluboká 22, 725 29 Ostrava-Petřkovice … Bezručova 23, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou … Mariánskohorská 21, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Kamenná 29, 723 00 Ostrava-Martinov … Krašická 30, 720 00 Ostrava-Hrabová … Hasičská 71, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Kamasova 30, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Družební 90, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Kamenná 31, 723 00 Ostrava-Martinov … Chleborádova 88, 715 00 Ostrava-Michálkovice … Brandlova 30, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Mojžíškové 38, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Na Pastvinách 39, 724 00 Ostrava-Proskovice … Karvinská 217, 716 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Michálkovická 233, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Družstevní 31, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Kpt. Jaroše 30, 722 00 Ostrava-Třebovice …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search