Rychlé odstranění graffiti díky předchozímu ošetření antigraffiti nátěrem.“Čištění graffiti Ostrava“

 In Nezařazené

čím odstranit graffitiJsme čestná společnost s rozsáhlými zkušenostmi na poli čištění a ochrany fasád a odstranění graffiti ze všech povrchů. Naše společnost Ostrava odstranění graffiti  zajišťuje jako jediná v České republice. Ale i v blízkém zahraničí komplexní servis odstranění graffiti a aplikaci speciální antigraffiti ochrany. – jak odstranit graffitirecenze odstranění graffiti

To vše jen díky našim věrným a spokojeným klientům, kteří se na nás neváhají obrátit s jakýmkoliv problémem. Který můžeme společně snadno vyřešit.Například paní Zdena naprosto zděšená zjistila, že na nové fasádě se jí neslavně vyjímá obrovský obrázek vykřikující do světa, že majitelka domu je samicí tura domácího. Bohužel se nepodařilo zjistit, kdo obrázek vytvořil. Bylo však nutné se ho okamžitě zbavit. Proto v rychlosti kontaktovala ani společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. a na všem se dohodla s vstřícnou slečnou operátorkou.

Naši…

nejlevnější odstranění graffiticena odstranění graffitiNaši pracovníci dorazili na místo a byly velikostí nápisu podobně zděšeni jako paní Zdena. Ne však zděšeni neproveditelností. Ale zděšeni z obludnosti, kterou někdo může vytvořit. Obrovským štěstím paní Zdeny bylo, že si před rokem od naší společnosti nechala aplikovat ochranou vrstvu antigraffiti nátěru, která je funkční až šest let. Sama říkala, že ji při tom rozhodnutí osvítil sám Duch svatý.

Naši pracovníci tak jen v rychlosti odstranili graffiti pomocí speciálního rozpouštědla a vysokotlakové hadice s vodou a následně na očištěné místo opět nanesli ochranou vrstvu antigraffiti nátěru.

Na závěr se naši pracovníci u šálku kávy s vděčnou paní Zdenou kochali dobře odvedenou prací a opět krásně čistou fasádou domku. Naším cílem je mít více a více šťastných a spokojených klientů jako paní Zdena, proto garantujeme, že naše služby jsou nejlevnější, ale současně nejúčinnější v České republice.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search