M. čištění koberců Praha 10, Zahradní Město

 In Nezařazené

Jako jedna z mála firem v Praze 10, Zahradním Městě čistíme koberce hloubkově strojovou metodou kotoučovými stroji s rotačními kartáči. Nevyužíváme extrakční metodu jelikož nás v minulosti nepřesvědčily její výsledky. Nedokáže vyčistit koberec natolik do hloubky, aby ho zbavili veškerých nečistot.  Naši pracovníci jsou na veškeré služby, které provádíme odborně vyškoleni a stále studují nové technologie. Vlastníme nejmodernější kotoučové stroje a  používáme vysoce účinnou chemii Bosch RTS. Společně dosahujeme 100% výsledků a zákazníci jsou vždy spokojeni. Působíme po celé České republice, na Slovensku,  v Rakousku a v Německu. Firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.  můžete kontaktovat telefonicky, nebo na emailu centrala@a-servislipka.cz.

 

čištění koberců Praha

 

 

Strojní čištění koberců, tepování čalounění sedaček Praha

Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. provádí tepování a čištění koberců nejefektivnější kotoučovou metodou. V Praze čistíme koberce v domácnostech, ve firmách, v zasedacích místnostech, v hotelech, v restauracích a převážně v obchodních centrech: OC Šestka Praha, OC Nové Bučovice Praha, OC Nový Smíchov Praha, OC Palládium Praha, OC Arkády Pankrác, OC Chodov, OC Fénix Praha, OC Harfa Praha, OC Centrum Černý Most, OC Letňany Praha, OC Fashion Aréna Praha Štěrboholy, OC Hostivař Praha, OC Europark Štěrboholy, OC Eden Praha, OC Metropole Zličín Praha, OC Avion Shopping park Praha.

U konkrétního klienta v Praze jsme pomocí této metody docílili úplného vyčištění zašlapaných nečistot a odstranění žvýkaček z koberce i v místech, kde jiné úklidové firmy neuspěli. V minulosti jsme vyzkoušeli několik způsobů čištění koberců (suchá pěna, extrakční čištění, parní čištění, aj.), ale za nejúčinnější považujeme právě mechanické čištění pomocí kotoučového stroje. U této metody je důležité mechanické kartáčování, díky kterému docílíme dokonalého vyčištění všech nečistot. Účinnou sílu strojového čištění v Praze podpoří šetrná chemie firmy Bosch s dezinfekčním účinkem. Dlouhé štětiny rotačního kartáče šetrně zapracují chemii do hlubokých vrstev koberce, zde působí a následně pěnu s nečistotami a s alergeny vykartáčujeme na povrch. K odsátí využíváme výkonné třímotorové vysavače. Nalepené a zašlapané žvýkačky odstraňujeme pomocí mrazícího spreje.

Jiné nemoderní metody čištění koberců např. čištění pomocí práškových čistících prostředků, parní čištění, čištění koberců suchou pěnou a hojně využívané čištění pomocí extraktoru v Praze z vlastního přesvědčení nepoužíváme. Ani jednou z těchto metod nedocílíme dokonalého hloubkového vyčištění koberce a o dezinfekci nemůže být ani řeč. Extraktor nedokáže zrenovovat kobercové vlákno a samotné čištění probíhá pouze na povrchu koberce. Chemický roztok je rozstřikován na koberec pomocí čerpadla a následně je vysáván. Chemie nemá potřebný čas správně zareagovat, navíc chybí mechanické kartáčování koberce. U extrakční metody jde vlastně o navlhčení koberce chemickým roztokem a následné rychlé odsátí vlhkosti. I laik pozná, že tato metoda nevyčistí koberec do hloubky a alergeny a zašlapané nečistoty v koberci dále zůstávají. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. sází na kvalitu, a proto dává přednost čištění pomocí kotoučového stroje, který koberec důkladně vykartáčuje. Tento způsob čistění koberců je o něco málo dražší, ale rozhodně kvalitnější.

Po vyčištění koberce kotoučovým strojem v Praze bude barevnost koberce jednotná a samotný vlas koberce bude narovnaný a provzdušněný. Rozdíl oproti extrakčnímu čištění je patrný na první pohled. Po vyschnutí koberce vyčištěného extraktorem se často objevují tmavá, špatně vyčištěná místa tam, kde se chemický roztok nedostal do vláken. U mechanického kotoučového čištění koberců tento problém nevyvstává. Důkazem je celá řada spokojených klientů, kteří se na nás opakovaně obracejí a poptávají naše služby.

Doporučujeme provádět pravidelnou údržbu a 1x až 2x ročně si koberce nechat generálně vyčistit, tak si koberec zachová pěkný vzhled a celkově mu prodloužíte životnost. Čistíme běhouny, koberce kusové i celoplošné. Důležité je, aby koberec neobsahoval více než 15% vlny. Přírodní vlněné koberce nečistíme, neboť námi používaná metoda čištění a chemie by je mohla poškodit. Zajišťujeme také stržení starého koberce včetně odstranění zbytků lepidla z podlahy.

 

Čištění čalounění a sedacích souprav Praha

Čištění čalounění a sedacích souprav Praha

 

Čištění, voskování, impregnace, krystalizace podlah Praha

Naše úklidová firma dále nabízí čištění podlah v Praze a to všech druhů: dlažby, linolea, marmolea, plovoucí podlahy, lité podlahy, epoxidové stěrky, betonové podlahy, dřevěné podlahy, přírodní kamenné podlahy, např. žulové podlahy a mramorové podlahy. Pro běžné čištění podlah v Praze se využívá podlahový automat, ten je ale vhodný spíše na pravidelný, každodenní úklid. Naše úklidová firma používá na mytí podlah v Praze kotoučový stroj s výměnnými pady. Kotoučový stroj pomocí kartáče důkladně vydrhne všechny nečistoty z podlahy. Vzniklou vlhkost odsajeme výkonným vysavačem pomocí pogumované hubice, která podlahu nepoškodí. Na závěr podlahu ještě jednou umyjeme čistou vodou, abychom ji neutralizovali od zbytků chemických prostředků.

Pokud je na Vaší podlaze nanesen starý vosk, umíme ho šetrně odstranit speciální chemií a po důkladném strojovém vyčištění podlahy naneseme vosk nový. Voskování podlah provádíme na celou řadu podlahových krytin. V Praze voskujeme parkety, dřevěné podlahy, marmoleum, linoleum, beton, plovoucí podlahy, lité podlahy, atd. Renovaci přírodních podlah jako teraco, žulové a mramorové podlahy provádíme metodou tzv. krystalizace. Krystalizace přírodních podlah v Praze vytvrdí vrchní vrstvu a tím se zvýší pevnost a odolnost podlahy.

Nejenže umíme podlahu dokonale vyčistit, ale poradíme si i s hrubými nečistotami po stavebních úpravách a rekonstrukcích. Tyto nánosy malty, vápenné omítky, barev a lepidel snadno odstraníme kotoučovou metodou.

 

Generální čištění podlah před otevřením prodejny Praha

Generální čištění podlah před otevřením prodejny Praha

 

Mytí oken, výloh, čištění fasád i výškové Praha

Z dalších námi poskytovaných služeb nabízíme mytí oken, leštění zrcadel, výloh, umývání prosklených ploch a to i ve výškách. Výškové práce provádějí naši kvalitně proškolení zaměstnanci pomocí horolezecké techniky slaňováním, případně využívají vysokozdvižné plošiny. Na hůře dostupných místech a výškových budovách doporučujeme vnější okna a skleněné fasády opatřit nanotechnologickým nátěrem, který zabrání špinění skel. Nanovrstva odpuzuje vodu, okna se tak snáze udržují čistá. Nanotechnologický nátěr má životnost cca 5 let (dle klimatických podmínek) a celkově vychází levněji, než pravidelné výškové mytí po celou dobu životnosti impregnace. Proto je vhodné zejména v Praze impregnovat okna výškových budov, střešní okna a špatně dostupné skleněné plochy. Všechny tyto práce můžeme zajistit.

Zároveň odstraňujeme reklamní polepy z výloh, strháváme ochranné fólie po rekonstrukcích, čistíme zbytky lepidel ze skleněných ploch. Odstraňování folií a polepů provádíme korundovou žiletkou, která při odborné manipulaci nepoškrábe sklo, jako jiné způsoby.

Kromě mytí oken zajistíme také čištění předokenních žaluzií, interiérových žaluzií a lamel, rolet, markýz a přístřešků. Velkou výhodou je, že markýzy není nutné demontovat, čištění probíhá na místě. Textilní markýzy doporučujeme po důkladném vyčištění a vyschnutí ošetřit impregnačním nástřikem, který markýzu ochrání před deštěm a UV zářením. Díky impregnaci jí výrazně prodloužíte životnost a barvy textilie zůstanou déle jasné.

 

Mytí oken v nebytových prostorách a kancelářích Praha

Mytí oken v nebytových prostorách a kancelářích Praha

 

Protiplísňový nátěr, nátěr proti plísním Praha

Po celé České republice i na Slovensku čistíme fasády od sanitrů, černých invazivních plísní, zelenajících plísní a sporů. Tyto organické nečistoty se usazují převážně na severních stranách zdí, kam nedopadají sluneční paprsky. Je poměrně běžné, že zeď, která je z venku napadena plísní, časem začne plesnivět i z vnitřní strany. Z tohoto důvodu je důležité ošetřit takto napadené fasády LSG nátěrem, jeho účinek trvá přibližně 4-6 let. Nejprve fasádu očistíme desinfekčním prostředkem a po jejím vyschnutí naneseme ochranný LSG nátěr. Tento nátěr je možné použít v interiéru i v exteriéru, je atestovaný pro přímý styk s potravinami.

Protiplísňový nátěr v Praze jsme schopni nanést také ve výškách pomocí horolezecké techniky a vysokozdvižné plošiny. Máme tým odborně proškolených zaměstnanců-horolezců, kteří mají potřebné certifikáty a školení pro práce ve výškách dle platné vyhlášky.

 

Nátěr proti plísním protiplísňovým prostředkem Praha

Nátěr proti plísním protiplísňovým prostředkem Praha

 

Odstraňování graffiti Praha, antigraffitový nátěr Praha

V Praze odstraňujeme graffiti a tagy různých velikostí z fasád domů, kamenných zídek, cihelných zdí, z betonových ploch i z městského mobiliáře. Graffiti odstraňujeme chemicky nebo pískovačkou. Zcela zabránit posprejování budov asi nelze, nejlepší ochranou před útoky vandalů je opatřit Vaši zeď, fasádu, kamenou zídku či marmolit antigraffitovým nátěrem. Antigraffitová ochrana zabrání vsáknutí grafiťáckého spreje do hlubokých vrstev omítky. Při následném odstraňování graffiti je účinnost 100%. Z povrchů, které nebyly předem ošetřeny antigraffitovou ochranou (AGO) je úspěšnost odstranění zhruba 60-90% dle posprejovaného materiálu. Na fasádě můžou zůstat stíny a obrysy, které je nutné přetřít fasádní barvou podobného odstínu. Možná Vás napadne, proč tedy graffiti odstraňovat, když jej potom přetřeme barvou. Jednodušší a levnější by bylo graffiti jen přetřít. Bohužel to ale není tak jednoduché. Sprejeři používají poměrně kvalitní syntetické spreje, které běžnou fasádní vodou ředitelnou barvou nepřetřete ať děláte, co děláte. Z tohoto důvodu je nutné nejprve graffiti co nejvíce zeslabit a následně přetřít několika vrstvami fasádní barvy. Naši zaměstnanci používají kvalitní fasádní barvy zn. Weber a vždy Vám odborně poradí a pomohou najít správný odstín.

AGO velice doporučujeme nanést na marmolit, který patří mezi hojně používané materiály na sokly domů. Marmolit je složený z drobných barevných kamínků a pojiva, grafiťácký sprej se zapije hluboko do struktury a odstraňovač odbarvuje i samotný marmolit. V případě, že nebyl marmolit ošetřen antigraffitovou ochranou, je lepší vyměnit celý marmolitový plát.

Problematické jsou také spáry obkladů a cihelných zdí. Barevné spreje se do cementových spár zapijí a nezbývá než takto poškozené spáry vyškrábat a nově vyspárovat. V případě AGO na těchto plochách je odstranění graffiti bezproblémové. Antigraffitový nátěr povrch zakonzervuje a zabrání tak jeho hloubkovému poškození. Bohužel většinou nepředpokládáme možný útok vandalů na náš majetek a řešíme až jeho důsledky. Tomuto chce firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. předejít a nabízí servisní odstraňování graffiti za výhodnou cenu z ploch ošetřených AGO po celou dobu životnosti nátěru. Navíc zdarma naneseme novou vrstvu AGO, na místech, kde mohla být ztenčena při odstraňování graffiti. Tímto způsobem chceme prokázat funkčnost našich antigraffitových nátěrů.

 

Odstranění graffity pískováním ze zdí Praha

Odstranění graffity pískováním ze zdí Praha

 

Úklid po stavbě Praha

Naše firma Vám zajistí také kompletní úklid po stavebních činnostech, rekonstrukcích či po malování. Tuto službu většinou poptávají nově otevírané či rekonstruované obchody, restaurace, provozy a bytové domy. Dokonale Vám vyčistíme podlahu, umyjeme okna, výlohy, případně odstraníme ochranné a reklamní polepy z výloh. Naši zaměstnanci mají s úklidem bohaté zkušenosti a ví, kdy jaký čistící prostředek použít. Zajišťujeme také pravidelné úklidy kanceláří, administrativních center, obchodních jednotek atd.

Bližší informace o naší činnosti najdete na webových stránkách www.a-servislipka.cz.

 

Úklid po stavebních úpravách Praha

Úklid po stavebních úpravách Praha

 

Výškové práce Praha. Mytí, čištění oken, výloh, fasád

K velké řadě nabízených služeb firmou A SERVIS LIPKA, s. r. o. patří i mytí oken, kdy zajišťujeme mytí a čištění oken, výloh a jiných prosklených ploch na celém území České a Slovenské Republiky a také v Německu i Rakousku. Za řadu let naší působnosti, v oblasti mytí oken, jsme získali mnoho zkušeností a jsme schopni zajistit svým zákazníkům velmi kvalitní mytí oken a výloh. Mytí oken může mít formu nepravidelného mytí či jednorázového zbavení nežádoucích nečistot z oken nebo pravidelně se opakující čištění oken v intervalech 1x za 30 dní z vnější strany a 1x za 90 dní z vnitřní strany oken. Mytí oken provádíme tzv. trikem suchého leštění. K vyčištění oken nikdy nepoužíváme leštící přípravky. Okna v leštíme jen na sucho 100% bavlněnou plenou a tak zaručíme dlouhotrvající lesk a čistotu skleněných ploch. Jsme vybaveni také technikou, která umožňuje práci ve výškách a na těžko přístupných místech – horolezeckou a speleologickou technikou pro špatně přístupná místa ze země nebo hydraulickým ramenem a vysokozdvižnou plošinou, kterou využíváme nejčastěji. Díky této technice docílíme důkladného vyčištění oken, výloh a jiných prosklených ploch umístěných na těžko přístupných místech. Mytí oken ve výškách vykonávají naši bezúhonní a odborně školení pracovníci, kteří mají platnou licenci na tento typ práce dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Mytí oken je realizováno pro celou řadu našich zákazníků, institucí, obchodních center, škol, úřadů, apod. a naše firma nenabízí pouze tuto službu, ale také – denní a pravidelné úklidy bytů, domů, domácností, kanceláří, obchodů, provozoven, rezidencí, vil a firem, strojové čištění a tepování koberce i čalounění, strojové čištění a fluatace podlah, odstraňování graffiti a nanesení antigraffiti nátěru, čištění žaluzií, látkových i plastových markýz včetně jejich impregnace, odstranění plísní technologií LSG, impregnace GlasProtect. www.a-servislipka.cz

 

Výškové práce - horolezeckou technikou Praha

Výškové práce – horolezeckou technikou Praha

 

Ochrana budov nátěrem proti sprejům a pomalování. Odstranění graffiti Praha

Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. odstraňuje graffiti na mnoha místech České republiky. Pro zahraniční klientelu působíme také na celém území ve Slovenské republice, v Rakousku a v Německu. Pohybujeme se na trhu od roku 1999 a za tuto dobu jsme nabrali potřebné zkušenosti v našem oboru úklidových služeb a také při odstranění graffiti a aplikaci antigraffiti ochrany. Graffiti odstraňujeme ze všech typů povrchů (fasády, beton, kámen, sklo, porézní povrchy, garážová vrata…) a používáme kvalitní pomůcky z vysoce účinných, ale zároveň šetrných prostředků od italské firmy Bellizioni. Při odstranění graffiti jsme také schopni zajistit antigrafitovou ochranu, s velmi levným servisním odstraňováním graffiti. Pro odstranění graffiti je třeba venkovní teplota alespoň 10C, pokud je teplota nižší je účinná látka neaktivní a graffiti nelze odstranit tak, jak bychom si představovali. Z většiny povrchů, které nebyly ošetřeny ochranným nátěrem nebo nástřikem, lze graffiti odstranit z pravidla s 60% – 90% úspěšností. Jsou místa, která jsou riziková a je možné, že se dříve nebo později ve vašem okolí objeví graffiti. Je důležité rychlého jednání a nechat fasádu natřít antigraffiti nátěrem, aby se v budoucnu graffiti vždy dařilo odstranit na 100%. Riziková místa můžeme označit – u parků, v centrech, u MHD zastávek, v blízkosti klubů, hospod a sportovních hřišť. Nečekejte na poslední chvíli a nechte si námi aplikovat antigraffiti nátěr či nástřik, který vám zaručí ochranu vašeho majetku bez následných poškození vaší fasády. Náklady spojené s opravou fasády, kde antigraffiti ochrana není, bývají velmi nákladné a časově náročné. V případě barevných fasád, na které je graffiti nastříkáno nemůžeme zaručit, že budou znovu stejné, jelikož barva pracuje a i když necháme odborníky namíchat tentýž odstín, tak po zaschnutí vypadá jinak, protože na barvu působí okolní vlivy. Nový odstín zarovnáme do celistvého pruhu po celé straně stěny, kde jsme graffiti odstranili nebo na přání zákazníka zatřeme celou stranu budovy. A SERVIS LIPKA, s.r.o. vám nabízí také tyto služby – odstranění plísní, které realizujeme nejmodernější technologií LSG, mytí oken a výloh, odstranění zatvrdlých nečistot ze skleněných ploch, mytí žaluzií a markýz, strojové čištění koberců, strojové čištění podlah a voskování podlah, po stavební úklid, aplikace GlasProtect – hydrofobní nanotechnologie, pravidelné denní úklidy v obchodních centrech, kancelářích a domácnostech. www.a-servislipka.cz

 

Odstranění graffity, čištění oranžové fasády Praha

Odstranění graffity, čištění oranžové fasády Praha

 

Odstranění sprejů z budov v Praze

Odstranění sprejů z budov v Praze

 

Na níže uvedených adresách jsme zajistili strojové čištění koberců, odeslali jsme cenové nabídky:

Jeremenkova 62, 147 00 Praha-Braník, Praha 4 … Markétská 46, 169 00 Praha-Břevnov, Praha 6 … Na plužině 34, 182 00 Praha-Praha-Březiněves … Korunovační 26, 170 00 Praha-Bubeneč, Praha 7 … Marešova 24, 198 00 Praha-Černý Most, Praha 14 … Kafkova 52, 160 00 Praha-Dejvice, Praha 6 … Za Zastávkou 391, 109 00 Praha-Dolní Měcholupy, Praha 10 … Nad Šárkou 53, 160 00 Praha-Hanspaulka, Praha 6 … Kosmická 24, 149 00 Praha-Háje, Praha 11 … Hloubětínská 21, 198 00 Praha-Hloubětín, Praha 14 … Krškova 39, 150 00 Praha-Hlubočepy, Praha 5 … Havlovického 24, 147 00 Praha-Hodkovičky, Praha 4 … U Měšťanského pivovaru 25, 170 00 Praha-Holešovice, Praha 7 … Ravennská 336, 109 00 Praha-Horní Měcholupy, Praha 15 … Záblatská 58, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 14 … U továren 23, 102 00 Praha-Hostivař, Praha 15 … Loretánské nám. 24, 118 00 Praha-Hradčany, Praha 1 … Hrdlořezská 28, 190 00 Praha-Hrdlořezy, Praha 9 … U Modré školy 23, 149 00 Praha-Chodov, Praha 11 … Pekařská 32, 158 00 Praha-Jinonice, Praha 5 … Rybná 36, 110 00 Praha-Josefov, Praha 1 … Smolkova 26, 142 00 Praha- Kamýk, Praha 12 … Kollárova 26, 186 00 Praha-Karlín, Praha 8 … Bosonožské náměstí 56/973, 642 00 Brno-Bosonohy … Ivanovické náměstí 78/81, 620 00 Brněnské Ivanovice, Brno … Masná 63/644, 602 00 Brno-střed … Opálkova 54/22, 635 00 Brno-Bystrc … Ferrerova 54/446, 618 00 Brno – Černovice … Havránkova 54/64, 619 00 Brno-jih, Dolní Heršpice … Minská 61/664, 616 00 Brno-Žabovřesky … Kohoutovická 85/664, 641 00 Brno – Žebětín … Ostravská 51/648, 636 00 Brno-Židenice … Bosonožské náměstí 56/2, 642 00 Brno-Bosonohy … Bratislavská 87/355, 602 00 Brno-střed … Atriová 89/739, 621 00 Brno-Ivanovice … Aloise Havla 61/69, 621 00 Brno-Jehnice … Ječná 93/695, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Slovanské nám. 59/64, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Železná 53/735, 619 00 Brno-jih, Horní Heršpice … Musilova 61/54, 614 00 Brno-sever, Husovice … Vídeňská 169/661, 619 00 Brno-jih, Brno-Přízřenice … Česká 23, 747 06 Opava … Bezručova 12, 795 01 Rýmarov … Jana Nerudy 3, 748 01 Hlučín … Čeňka Trunčíka 15, 747 21 Kravaře … Kavalcova 1, 792 01 Bruntál … Na pastvisku 5, 747 05 Opava … Josefská 20, 747 06 Opava … Cihelní 3, 748 01 Hlučín … Hlavní 195, 747 06 Opava … Čs. armády 3, 748 01 Hlučín … Hřbitovní 378, 691 02 Velké Bílovice … Mlýnská 25, 692 01 Mikulov … Dlážděná 1032, 691 42 Valtice … Horní Valy 21, 695 01 Hodonín … Vinohradská 42, 696 62 Strážnice … U Zdravotního střediska 1653, 696 03 Dubňany … Na Zahradách 665, 691 44 Lednice … U Zastávky 22, 696 01 Rohatec … Medlov 347, 691 55 Moravská Nová Ves … Hodonínská 120, 696 03 Dubňany … Školní 55, 696 01 Rohatec … Slovácká 673, 691 44 Lednice … Bratislavská 74, 691 45 Podivín … Studentská 238, 685 01 Bučovice … Boženy Hrejsové 1264, 696 62 Strážnice … tř. Dukelských hrdinů 68, 695 01 Hodonín … Lázeňská 276, 691 42 Valtice … Valtická 29, 692 01 Mikulov … Jungmannova 24, 690 02 Břeclav … Na Vyhlídce 905, 685 01 Bučovice … Rakvická 875, 691 45 Podivín … Žižkovská 1235, 691 02 Velké Bílovice … Hlavní 101, 691 55 Moravská Nová Ves … Husova 24, 690 02 Břeclav … Pionýrů 24/945, 390 02 Tábor … Textiláků 411/416, 386 01 Strakonice … Rašínova 522/978, 392 01 Soběslav … Školní 110/95, 373 24 Římov … Smetanova 90/61, 398 11 Protivín … U Stadionu 401/47, 383 01 Prachatice … Komenského 32/64, 397 01 Písek … Za Chmelnicí 680/422, 378 16 Lomnice nad Lužnicí … Benátky 35/654, 373 72 Lišov … 5. května 341/45, 373 11 Ledenice … Netolická 21/46, 382 03 Křemže … Míru 774/41, 382 41 Kaplice … Svatojánská 174/62, 377 01 Jindřichův Hradec … Podskalí 1039/132, 373 41 Hluboká nad Vltavou … Vodárenská 186/12, 373 12 Borovany … Rooseveltova 43/61, 381 01 Český Krumlov … Jírovcova 33/51, 370 01 České Budějovice … Sídl. Škorna 1217/62, 389 01 Vodňany … Třebízského 197/12, 374 01 Trhové Sviny … Maredova 45/92, Veselí nad Lužnicí II, 391 81 Veselí nad Lužnicí … Na Humnech 650/12, 382 32 Velešín … Tyršova 501/41, 373 82 Včelná … Šustova 917/415, 379 01 Třeboň … Bezručova 386, 757 01 Valašské Meziříčí … Nové dvory-Vršavec 3270, 738 01 Frýdek-Místek … Palackého 49, 741 01 Nový Jičín … Čs. armády 2160, 738 01 Frýdek-Místek … Dukelská 1395, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Domluvilova 2, 757 01 Valašské Meziříčí …Místek … Dolní 1, 742 21 Kopřivnice … Bohuslava Martinů 11, 741 01 Nový Jičín … Dukelská 549, 742 58 Příbor …Borošínská 924, 739 44 Brušperk … Česká 653, 742 45 Fulnek … Ferdiše Duši 1143, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Františka Prokopa 160, 739 42 Frýdek-Místek … Alfréda Havleny 360, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Divišova 2655, 738 01 Frýdek- Dolní 409, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Francouzská 22, 742 21 Kopřivnice … náměstí Míru 1, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Komenského 45, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Hlavní 199, 742 47 Hladké Životice … Francouzská 3, 742 21 Kopřivnice … Brožíkova 6, 741 01 Nový Jičín … Jižní 2, 742 35 Odry … Kpt. Matějovského 1370, 757 01 Valašské Meziříčí … Anenská 29, 741 01 Nový Jičín … Frenštátská 414, 742 58 Příbor … Antonína Dvořáka 694, 742 13 Studénka … Antonína Dvořáka 694, 742 13 Studénka … Karola Śliwky 40/69, 733 01 Karviná … Klášterní 39/155, 735 11 Orlová … Dačického 39/69, 734 01 Karviná … Cihelní 366/471, 735 31 Bohumín … Moskevská 40/10, 736 01 Havířov …Bludovická 42/690, 736 01 Havířov … Bezručova 254/60, 739 61 Třinec … M. Ryšky 719/300, 735 14 Orlová … Janského 38/50, 735 06 Karviná … Družstevnická 32/666, 736 01 Havířov … Dlouhá 392/20, 735 81 Bohumín … Okružní 402/148, 735 81 Bohumín … U Lesa 39/21, 736 01 Havírov … Astronautů 40/400, 736 01 Havířov … Godulská 210/22, 737 01 Český Těšín … Cihelní 366/444, 735 31 Bohumín … Fučíkova 58/70, 735 06 Karviná … Na Zadomí 1211, 549 01 Nové Město nad Metují … Chlumec nad Cidlinou 41, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Milady Horákové 34, 500 06 Hradec Králové … Na Mušce 1101, 534 01 Holice … Doly 404, 518 01 Dobruška …Byškovická 72, Byškovice, 277 11 Neratovice … A.Seligera 140, 50303 Smiřice … U Střediska 91, 503 53 Smidary … Javornická 1581, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … 1. máje 215, 504 01 Nový Bydžov … Poděbradova 333, 547 01 Náchod … Železná 18, 293 01 Mladá Boleslav … náměstí Republiky 4, 289 03 Městec Králové … Okružní 8, 276 01 Mělník … Klicperova 5, 289 22 Lysá nad Labem … Sportovců 804, Rozdělov, 272 04 Kladno … Hradecká 1111, Valdické Předměstí, 506 01 Jičín … Lužická 412, 551 01 Jaroměř … Ratiboř 278/32, 756 21 Ratiboř … Liptál 299/111, 756 31 Liptál … Trnava 42/62, 763 18 Trnava … Janského 43/930, 779 00 Olomouc … Jablonského 37/24, 779 00 Olomouc … Vrchlického 37/254, 768 24 Hulín … Malý val 65/854, 767 01 Kroměříž … náměstí Svobody 67/92, 768 11 Chropyně … Olomoucká 379/325, 752 01 Kojetín … Havlíčkova 395/74, 798 27 Němčice nad Hanou … Libušina 399/27, 783 73 Grygov … Sokolská 455/632, 783 72 Velký Týnec … Tršice 141/98, 783 57 Tršice … Vrbátky 137/521, 798 13 Vrbátky … Olomoucká 185/24,796 07 Držovice … nám. Edmunda Husserla 32/652, 796 01 Prostějov … Zákostelí 78/93, 798 12 Kralice na Hané … Široká 194/321, 751 01 Tovačov … Loučka IV. 33/21, 751 02 Troubky … Věrovany 530/985, 78376 Věrovany … Josefská 37, 747 06 Opava … Cihelní 22, 748 01 Hlučín … Hlavní 216, 747 06 Opava … Čs. armády 24, 748 01 Hlučín … Čeňka Trunčíka 32, 747 21 Kravaře … Jana Nerudy 22, 748 01 Hlučín … Kavalcova 23, 792 01 Bruntál … Na pastvisku 22, 747 05 Opava … Moravice 145, 749 01 Vítkov … Skřipov 124, 747 45 Skřipov … Československé armády 23, 748 01 Hlučín … Školní 61, 747 92 Háj ve Slezsku … Budovatelská 31, 743 01 Bílovec … Bezručova 31, 795 01 Rýmarov … Boženy Němcové 25, 767 01 Kroměříž … Na spojce 21, 747 70 Opava-Komárov … Branecká 21, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Kolumbova 29, 720 00 Ostrava-Hrabová … Česká 38, 747 06 Opava … Smetanova 446, 747 41 Hradec nad Moravicí … Hlavní 274, 747 81 Otice … Družstevní 186, 747 69 Pustá Polom … Větrná 148, 747 64 Velká Polom … Sluneční 629, 747 22 Dolní Benešov … Alejní 37, 747 21 Kravaře … Hlučínská 22, 747 23 Bolatice … Slezská 791, 747 27 Kobeřice … 21. dubna 38, 747 20 Vřesina … Josefská 37, 747 06 Opava … Dobroslavická 28, 725 27 Ostrava-Plesná … Liščí 51/14, 725 27 Ostrava-Plesná … Okrajní 58/67, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Harantova 64/74, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Michalská 51/74, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Křístkova 71/67, 716 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Na Smyčce 45/65, 724 00 Ostrava-Proskovice … Hraničky 47/651, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou … Hlučínská 285/14, 725 29 Ostrava-Petřkovice …Karola Šmidkeho 45/62, 708 00 Ostrava-Poruba … Martinovská 44/14, 723 00 Ostrava-Martinov … Mojmírovců 81/621, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Stodolní 246/64, 742 83 Klimkovice … Jubilejní 128/698, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Joštova 42/41, 720 00 Ostrava-Hrabová … Emanuela Podgorného 45/685, 700 50/15 Ostrava-Dubina, Ostrava-jih … Krameriova 58/965, 722 00 Ostrava-Třebovice … Holainova 54/54, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Černokostelecká 224/61, 281 66 Jevany … Čapkova 300/42, 250 90 Jirny … Brankovická 1337/75, 280 02 Kolín … K Hošti 371/30, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Hronětická 59/42, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Čekanková 415/75, 250 84 Květnice … Rakova 56/41, 284 01 Kutná Hora … Dělnická 52/38, 289 24 Milovice … Jánská 574/64, 251 64 Mnichovice … Havlíčkova 235/61, 250 87 Mochov … K bytovkám 180/31, 251 62 Mukařov … Československé armády 1229/72, 562 01 Ústí nad Orlicí … Československé armády 1227/70, 562 01 Ústí nad Orlicí … Čechova 258/50, 250 82 Úvaly … Husovo náměstí 370/70, 517 54 Vamberk … Josefa Suka 54/211, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Bolesla … Prokopa Holého 65/40, 250 88 Čelákovice … Na Bělišti 81/40, 286 01 Čáslav-Nové Město … Bezděkov 572/30, 560 02 Česká Třebová … Jana Kouly 493/51, 282 01 Český Brod … Horní 250/60, 251 01 Dobřejovice … Slovenská 500/24, 537 05 Chrudim … V Telčicích 65/74, 533 12 Chvaletice … K Dubu 397/72, 252 42 Vestec … Březová 140/50, 251 63 Všestary … Lidická 160/72, 281 63 Vyžlovka … K Feroně 550/107, 250 91 Zeleneč … Divišova 1548/35, 564 01 Žamberk … Benátky nad Jizerou 74/64, 294 71 Benátky nad Jizerou …Horoušanská 285/34, 250 81 Nehvizdy … Horní konec 341/64, 561 51 Letohrad … Hořátevská 60/61, 288 02 Nymburk … Erno Košťála 1117/67, 530 12 Pardubice-Pardubice III … Nymburská 117/53, 290 01 Poděbrady … Huntovická 51/22, 251 01 Popovičky … Chrpová 686/72, 252 43 Průhonice … Husova 107/33, 251 67 Pyšely … Masarykovo náměstí 90/75, 535 01 Přelouč … Jizerská 60/40, 251 01 Říčany … Hálkova 657/30, 289 12 Sadská … Husovo náměstí 140/64, 533 04 Pardubice-Sezemice … Švermova 429/75, 538 21 Slatiňany … Milady Horákové 66/79, Předměstí 568 02 Svitavy … Ke Školce 73/30, 250 82 Tuklaty … Turkova 833/79, 517 21 Týniště nad Orlicí … Ve vrbách 4, 102 00 Praha-Praha-Štěrboholy … Krosenská 4, 181 00 Praha-Troja, Praha 8 … Domanovická 1736, 190 16 Praha-Újezd nad Lesy, Praha 21 … Africká 25, 160 00 Praha-Veleslavín, Praha 6 … Pavrovského 4, 155 00 Praha-Velká Ohrada, Praha 13 … Řipská 13, 120 00 Praha-Vinohrady, Praha 2 … Nemošická 180, 190 17 Praha-Praha-Vinoř … Francouzská 108, 101 00 Praha -Vršovice, Praha 10 … Na Harfě 5, 190 00 Praha-Vysočany, Praha 9 … Sněženková 2882, 106 00 Praha-Záběhlice, Praha 10 … Pickova 4, 156 00 Praha-Zbraslav, Praha 5 … Kakostová 1, 155 21 Praha-Zličín, Praha 5 … Orlická 4, 130 00 Praha-Žižkov, Praha 3 … Zlatnická 156, 252 41 Zlatníky, Praha-západ … Litovická 105, 253 01 Hostivice … Obecní 504, 253 01 Chýně … Hornická 286, 252 25 Jinočany … Kopaninská 187, 252 25 Ořech … U Školky 109, 252 25 Zbuzany … Kohoutovická 444/32, 641 00 Brno – Žebětín … Zahradní 617, 664 34 Kuřim … nám. 28. října 28, 666 01 Tišnov … Šibeník 369, 594 51 Křižanov … náměstí Republiky 1450/23, 591 01 Žďár nad Sázavou … Purkyňovo náměstí 133/2, 674 01 Třebíč … Bosonožské náměstí 74/1, 642 00 Brno-Bosonohy … nám. 8. května 1, 67555 Hrotovice … Masarykova 248, 664 11 Zbýšov … Rekreační 198, 675 26 Želetava … náměstí Svobody 379, 588 32 Brtnice … Pod Trojicí 939, 665 01 Rosice … Krumlovská 1454/26, 664 91 Ivančice … náměstí Klášterní 125, 672 01 Moravský Krumlov … Komenského 177/1, 671 72 Miroslav … Bohunická cesta 474/7, 664 48 Brno – Moravany … Radnická 29/1, 594 01 Velké Meziříčí … Lánice 42, 595 01 Velká Bíteš … Komenského sady 1642, 676 02 Moravské Budějovice … Smetanova 948, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Kosovská 1122/16, 586 01 Jihlava … náměstí Zachariáše z Hradce 32, 588 56 Telč-Vnitřní Město … Dvorní 1028, 691 23 Pohořelice … Valašská Bystřice 224/44, 756 27 Valašská Bystřice … Horní Bečva 337/564, 756 57 Horní Bečva … Léskové 916/65, 756 06 Velké Karlovice … Nový Hrozenkov 489/741, 756 04 Nový Hrozenkov … Hamerská 737/45, 756 54 Zubří … Halenkov 52/441, 756 03 Halenkov … Dobrovského 83/92, 766 01 Valašské Klobouky … Lidečko 127/805, 756 12 Lidečko … Výpusta 701/113, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí … Štěpská 423/274, 763 12 Vizovice … Vítězství 291/55, 763 15 Slušovice … Luční čtvrť 1908/341, 686 03 Staré Město … Na Dědině 205/41, 686 01 Uherské Hradiště … Moravní 6653/641, 765 02 Otrokovice … Husova 1204/85, 763 61 Napajedla … U trati 2658/241, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … Zašová 615/74, 756 51 Zašová … Hovězí 465/771, 75601 Hovězí … Bánov 717/45, 68754 Bánov … V sadě 1068/240, 687 51 Nivnice … Závodní 1098/85, 687 25 Hluk … Vlčnov 167/972, 687 61 Vlčnov … Cihlářská 3926/52, 760 01 Zlín … Dolní náměstí 351/310, 755 01 Vsetín …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search