V kanceláři na náměstí jsme chtěli mít okna dokonale čistá, „Výškové práce Ostrava“ nám to splnily

 In Nezařazené

Před nějakou dobou jsme se s kanceláří přestěhovali. Končila nám totiž dosavadní smlouva, tak jsme se nejdříve jen tak spíše ze zajímavosti dívali, jestli by nebylo něco volného někde jinde. My jsme sice věděli, že se současným majitelem by nebylo těžké smlouvu jednoduše prodloužit, i nám to dokonce naznačoval, ale za podívání se nic nedáme, jsme si říkali.

kvalitní mytí okenTeď jsme…

Teď jsme měli kancelář v ulici vzdálené asi patnáct minut pěšky od centra města, takže pořád docela dostupné. Ale to jsme netušili, že se nám podaří najít zázrak. Našli jsme totiž nádhernou kancelář v samotném hlavním náměstí. A světe div se, i nájem byl o něco levnější, než jsme měli dokonalá okna od profesionálůteď.

Takže to byla…

Takže to byla taková trojice plusů (lokalita v centru, krásné prostory a nižší cena), které prostě nešlo odolat. A za to balení se a přestěhování nám to prostě stálo. Nová kancelář byla prostě nádherná, vlastně to ani není typická kancelář, ve které člověk dostane „depku“ hned, jak ráno otevře dveře. Místnost byla strašně prosvětlená, to dělají ta obrovská okna, která jsou přímo s výhledem na náměstí.

Je to prostě…

výškové práce, mytí okenJe to prostě krása. Hned se líp pracuje. Navíc teď na oběd stačí ujít pár kroků a všude samé restaurace nebo sámoška a bistro. Takže i v tom je to o moc pohodlnější. Časem jsme ale přišli na to, že to, co jsme považovali za největší výhodu kanceláře, nás také trochu trápí.

Protože jak jsou ta okna velká, tak je na nich logicky spousta skla a tak je na nich o moc víc vidět jakákoliv nečistota.

Kór když jsou slunečné dny, tak se o okna paprsky opřou a jdou vidět tahy leštění a veškeré šmouhy. A mě to dost rozčilovalo, když se člověk přes obrazovku počítače kouká na krásný výhled na náměstí, tak mě ta špinavá okna dost vadila.

Proto jsem…

Proto jsem začala googlit, jestli by nám s tím někdo nepomohl, případně, že bychom se s nějakou firmou domluvili, aby nám s okny pomáhala nějak pravidelně. Na internetu jsem otevřela stránky jaky mycí prostředek na okna je nejlepšíspousty firem, ale neuměla jsem se rozhodnout, tak jsem si řekla, že mi poradí zkušenosti lidí, které třeba sdílí někde na internetu.

A taky že jo. Dost jsem výběr protřídila a nejlepší firma mi přišla nakonec úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., která se na mytí oken specializuje a lidé si cena mytí oken za m2u ní chválili kromě skvěle odvedené práce taky super domluvu.

Zavolala…

Zavolala jsem jim a hned jsme si sjednali termín zásahu. Práci pak odvedli velmi pečlivě. Ostrava mytí oken, okna precizně umyl nejdříve čistým rozmývákem a následně důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou.

Po proschnutí umyté plochy pracovníci ještě pracně leštili na sucho čistou bavlněnou plenou. Což je jejich vlastní vyvinutá metoda, která je sice náročnější, ale nejúčinnější, protože umytá okna pak vydrží déle čistá (protože při použití leštidla po čase tato chemie vystoupí a odhalí i tahy leštění a další šmouhy). Díky této metodě navíc okna vydrží dlouho čistá.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search