Plíseň může způsobovat vážné zdravotní problémy, proto není dobré ji ignorovat, použijte protiplísňový nátěr Ostrava

 In Nezařazené

Odstraňování plísní a řas z povrchu fasádV naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízíme svým zákazníkům celou řadu úklidových služeb jako je například čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizujeme denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Provádíme také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistíme žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňujeme nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. Zajišťujeme i odstraňování plísní a graffiti a s tím souvisí i nabídka ochranných nátěrů.

Nyní bychom se chtěli zaměřit na to Jak odstranit plíseň a co ji vlastně způsobuje, protože v poslední době máme čím dál více zákazníků, kteří mají problémy s plísní, tak bychom chtěli něco více rozvést o této problematice. Spousta lidí si neuvědomuje, že stačí opravdu málo, aby se plíseň usadila na vaší zdi, a nebo nábytku. Ideální vlhkost by měla být mezi 40 až 60 procenty a je vhodné ji kontrolovat pomocí vlhkoměru. Ke zvyšování vlhkosti v domě kromě nedostatečného větrání přispívá, i když nemáte v koupelně žádná okna, obzvlášť když máte v ní špatně nastavený výkon ventilátoru. Vhodné také není vaření bez používání odsávače páry a nábytek postavený blízko ke stěně.

Ale…

Jak zlikvidovat plísně na stěněAle samozřejmě jako každý problém i tento má řešení, a tím je náš protiplísňový nátěr LSG. Je založen na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Záruku tato firma garantuje až 2 roky.

Je aplikovatelný na všechny možné povrchy, například i na dřevo, OSB desky a i keramické obklady a podobné materiály. Plíseň opravdu není radno ignorovat, protože může způsobovat vážné zdravotní problémy. A to si na vlastní kůži vyzkoušeli i rodiče, kteří měli syna, který trpí astmatem. Co se jim objevila plíseň, tam se mu záchvaty výrazně zhoršili. Dlouho nemohli přijít na to, čím to je, a pak za skříní objevili plíseň. A poté, co jsme plíseň odstranili, tak problémy opět zmizely. Tedy alespoň v té míře, kterou způsobovala plíseň. A od té doby, co mají náš LSG, se jim plíseň nevrátila. Za což jsme rádi my, protože takto nám dává naše práce smysl.

Recent Posts
Showing 6 comments
  • phone call lists
    Odpovědět

    Quality articles is the important to invite the users to
    pay a quick visit the site, that’s what this site is providing.

  • Mailbanger.Com
    Odpovědět

    I think this is among the most important info for me.
    And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The web
    site style is great, the articles is really nice : D. Good job,
    cheers

  • Odpovědět

    Your blog was incredibly helpful. I am definitely going to look
    into this more. Thank you for the insightful article.
    Also I checked this source https://electrolux-expert.ru/fridge/freon/

  • Mailbanger.Com
    Odpovědět

    You could certainly see your expertise in the article you write.
    The sector hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid
    to mention how they believe. Always follow your heart.

  • Melanialdxl
    Odpovědět

    Доброго времени суток господа! [url=http://yugaysushi.ru/]вкусные рецепты[/url]

    Внимательно изучайте, берите на вооружение самые разнообразные, вкусные рецепты, пошаговые фото помогут вам в этом интересном и увлекательном деле. Как много нового и полезного позволяют узнать пошаговые инструкции, сколько новых для себя блюд легко и просто узнают читатели сайта, процесс обучения сводится к четкому следованию этим инструкциям, точному повторению этапов приготовления блюда, показанных в фотографиях. И все равно, что вы будете готовить, пусть это будет пошаговый рецепт супа, пошаговый рецепт картошки, пошаговый рецепт курицы, пошаговый рецепт салата – результат, как правило, будет великолепный. Решили приготовить по-особенному мясо? Рецепт пошаговый вас выручит без проблем.
    Увидимся!

  • Melanialgmn
    Odpovědět

    Привет дамы и господа! [url=http://yugaysushi.ru/]сочен рецепт[/url]

    Сейчас даже трудно себе представить, как можно было раньше, в отсутствие интернета и современной компьютерной техники обучать хозяйкам друг друга своим кулинарным премудростям, обмениваться опытом и т.д. И ведь обменивались, делились своими достижениями на кухне, правда устно, под запись на карандаш. Наличие компьютеров сделало этот процесс наглядным, интересным, познавательным.На нашем сайте много полезных рецептов.
    Хорошего дня!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search