S plísní si poradí LSG od úklidové firmy na likvidaci plísně Ostrava

 In Nezařazené

Už jste slyšeli o nátěru LSG? Je to tím nejlepším a zároveň nejdostupnějším prostředkem, jak se účinně zbavit plísně z vašeho zdiva, nábytku nebo z čehokoli, co vás napadne. A nefunguje pouze jako zbraň, když už vás plíseň rozčiluje, ale taky i jako prevence, takže si ho může dát tak, kde se obáváte, že by se plíseň mohla vyskytnout.

A jak tento zázrak vlastně funguje? Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít.

Pro buňky…

Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Po jeho zaschnutí se vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Takže sečteno a podtrženo, dát jej můžete prakticky na cokoli, spolehlivě zabrání vzniku plísně a? Je i za dobrou cenu! A kde můžete tento nátěr sehnat? U úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. Nátěr proti plísniv rámci jejich služby likvidaci plísní Praha. Já sama jsem tuto službu využila a byla jsem s nimi spokojená v každém ohledu.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search