S nátěrem LSG se můžete zbavit všech problémů s plísní v Ostravě, a to tak, že by to ani kouzelník lépe nezvládl

 In Nezařazené

Plísně jsou problematickou záležitostí, se kterou si většina domácností neví rady Čím odstranit plíseň, proto je to jednou ze služeb, kterou v naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízíme. O odstranění plísně a hlavně jejímu opětovnému navrácení se postará náš nátěr LSG. Jedná se o revoluční nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému stoprocentně zbaví. Nabízíme i kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu.

Naše antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít.

Pro buňky…

Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Záruku na něj garantujeme dva roky. Další informace samozřejmě naleznete i na samotném webu naší firmy. Například i že ,a zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější.

Při odstraňování plísně nejprve na povrch znečištěný plísní nanášíme účinný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dámě nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný i na dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Zkrátka si…

Zkrátka si tím můžete pojistit všechno, u čeho se výskytu plísně bojíte. To udělali i manželé, kterým se plíseň udělala v komoře. A bylo to samozřejmě problematické, protože tam neměli jen boty a podobně, ale i potraviny jako brambory, kompoty a podobně. Takže bylo potřeba, aby plíseň zmizela. Snažili se to odstranit sami, ale nešlo jim to, tudíž se obrátili na nás. Takže jsme se o vše postarali, a když klienti viděli účinky tohoto nátěru, tak si nechala pojistit i další místnosti, kde se vzniku plísně obávala.

Navíc jsou to starosti navíc, a je to zbytečné, protože jiných starostí má dnes každý určitě plno. Tak proč si přidělávat další? Navíc odstranění plísně je i finančně náročnější, než si dát dopředu LSG nátěr jako prevenci. Pokud tedy bydlíte v domě, kde se hodně drží vlhkost, tak doporučujeme se tímto nátěrem určitě pojistit.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search