Vlasy se mají barvit v koupelně

 In Nezařazené

Uspořádaly si dámský večer…

hloubkové čištění koberců OstravaObčas člověk nevědomky zašpiní i důležitou věc v domácnosti, jako je třeba koberec. To se i nedávno stalo naší zákaznici, které její kamarádka barvila vlasy. Uspořádaly si takový dámský večer. A to se samozřejmě neobešlo ani bez různých pleťových masek a všemožných vychytávek, které ženy používají a my muži jen tápeme, na co že je tahle a tamta věc. Naše zákaznice měla vskutku nabitý večer, mimo jiné si i vařily atd. A nezapomněly u toho pít víno s kamarádkou, což se brzy nejspíš podepsalo na jejich stavu. Mohlo to být také jedním z důvodů, proč se nakonec rozhodly nanášet barvu na vlasy v obýváku. Nejspíš jim nepřišlo, že by to mohlo nést nějaká rizika. Ale to se dá po pár skleničkách vína pochopit. Čištění koberců Ostrava ceník. 

Jak tak barvily ty vlasy barva ukápla na koberec v obývacím pokoji. To by jinak nemuselo skončit fiaskem, pokud by barvu hned smyly. Jenže dámy se rozhodly nejprve dokončit barvení vlasů a až poté se věnovat případnému čištění koberce. Jenže pokračování v barvení vedlo akorát k tomu, že barvu sem tam kydaly dál na koberec. Slečna si poté umyla vlasy a až po úplně dokončeném barvení se rozhodla zkusit nějakým způsobem vyčistit koberec. Jenže vyčistit jí to nešlo, tak se rozhodla povolat nějakého odborníka. Dle internetových hodnocení, pak usoudila, že nejlepší budeme my. 

 

 

Čištění koberců Ostrava ceník…

odstranění nečistot ze struktury koberceA to bylo správné rozhodnutí. Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Ostrava ceník, přijela k zákaznici. Ukázala nám, co je potřeba vyčistit a ať jsme opatrní na zbytek nábytku. Vytáhli jsme si naše náčiní a začali čistit koberec. Možná jste slyšeli o metodě extrakčního čištění koberců. Tato metoda je však přežitá a nedocílíte s ní nikdy takového výsledku jako s naší moderní metodou. Jedinou výhodou extrakčního čištění je možná tak nižší cena, záleží ovšem jaké máte priority. Naší prioritou je kvalita, a za tu je potřeba si občas něco připlatit. 
Naše unikátní moderní metoda spočívá v tom, že se hloubkově zapraví značková chemická kosmetika od firmy Bosch RTS do struktury koberce. A to za pomoci extrémně výkonného kotoučového stroje, který navíc obsahuje i rotační kartáče. Jedná se o velice speciální, a přitom stále šetrnou kosmetiku, která však spolehlivě i v hloubce struktury koberce nabalí do vzniklé pěny všechny nečistoty včetně zašlých nečistot. K tomu také nezapomene nabalit alergeny, roztoče, a navíc celý koberec řádně vydezinfikuje, takže už se nemusíte roztočů více bát. 

V poslední fázi…

V poslední fázi se koberec vysaje naším úžasným vysavačem, který je také velmi výkonný, to proto, že má tři motory. Koberec vysaje prakticky do sucha a nabere s sebou zbytky nečistot. Když jsme skončili koberec vypadal dle slov naší zákaznice jako nový. Měla velkou radost a řekla, že nás rozhodně doporučí dál a že už ví, na koho se v budoucnu obrátit. Naše firma A SERVIS LIPKA si holt zakládá a bude vždy zakládat na kvalitě.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search