Díky profesionálům z „Mytí podlah Praha“ už na podlaze nejsou žádné černé šmouhy od nábytku

 In Nezařazené

Naše firma Ostrava čištění podlah  se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů. Věnujeme se čištění čalounění a koberců, odstraňování graffiti a plísní a pomocí metody čištění kotoučovým strojem. Díky našim skvělým výsledkům jsme se tak mohli rozšířit i do zahraničí a i tam nabídnout našim zákazníkům jedny z nejkvalitnějších služeb na trhu.

Proto jsou…

Proto jsou s našimi službami spokojení nejen doma v České republice, ale také u našich sousedů, na Slovensku, v Rakousku a v Německu. Zvláště v posledně zmíněném Německu je konkurence na trhu s čištěním výrazně větší, ale my přesto patříme ke špičce. Právě tato konkurence nás nutí naše služby neustále zlepšovat a používat ty nejmodernější technologie. Co se týká čištění podlah, jsme schopni vyčistit nejrůznější povrchy, od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu.

Strojové čištění podlahyKotoučování podlahMytí podlah

Právě…

Právě plovoucí podlahu jsme čistili minulý týden v nově přestěhované kanceláři. Kvůli nekvalitně odvedené práci stěhováků došlo k poškození podlahy tím, že nábytek po podlaze šoupali a tak na ní zůstaly černé skvrny. Pracovníci i vedení kanceláře z toho samozřejmě nebylo nadšené a domluvili si se stěhovací firmou, že uhradí náklady škody. Obrátili se teda na nás s tím, jestli dokážeme podlahu vyčistit. Proč bychom nedokázali. Stačilo se domluvit na termínu a už jsme se dali do čištění. Použili jsme kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistil. Podlahu jsme nejdříve vydrhli pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie, která ji zbavila nánosů špíny.

generalní čištění podlahgenerálky v obchodních centrechmytí podlah

Potom …

Potom jsme pomocí vysoce výkonného vysavače podlahu vykartáčovali, abychom mohli odstranit všechny nečistoty. Nakonec jsme podlahu ještě jednou důkladně umyli, aby se zbavila všech zbylých nežádoucích chemických látek a byla tak čistá, bez alergenů a zdravotně nezávadná. Světe div se, podlaha tedy opravdu zářila čistotou a vypadala jako nová. Pro nás to samozřejmě nebylo žádné překvapení, víme, že v naší firmě A SERVIS dokážeme odstranit téměř jakoukoliv špínu.

 

Zaměstnáváme…

Zaměstnáváme totiž pouze vysoce výkonné a proškolené profesionály, kteří svojí práci rozumí a dělají ji s láskou. To se také odráží na jejich přístupu k zákazníkům, kteří si naše pozitivně naladěné pracovníky opakovaně chválí. Musíme ještě zmínit, že ceny našich služeb jsou velice příznivé, také proto si naši práci pochvalovali nejenom zaměstnanci kanceláře, ale také stěhovací firma, která nás proplácela. Podlahy v kanceláři jsou teď krásně čisté a bez šmouh a my doufáme, že se v nových prostorách bude všem pracovat tak příjemně, jako nám.

 

Recent Posts
Showing 2 comments
  • Melaniallou
    Odpovědět

    Добрый день друзья! [url=http://yugaysushi.ru/]простые рецепты в духовке[/url]

    Наш сайт также стремится максимально удобно и наглядно показать процесс приготовления того или иного блюда, сделать новый для читателя материал интересным и легким для изучения. Рецепты с фото, пошагово проиллюстрированные на наших страничках, будут наверняка интересны посетителям сайта, особенно из числа начинающих кулинаров. Домашние пошаговые рецепты с фото намного понятней, они позволяют последовательно, шаг за шагом выполнить все необходимые манипуляции с продуктами, избегая обычных в таких случаях ошибок.
    От всей души Вам всех благ!

  • Melanialknu
    Odpovědět

    Здравствуйте господа! [url=http://yugaysushi.ru/]рецепты[/url]

    Кулинария — это совокупность способов приготовления из минералов и продуктов растительного и животного происхождения самой различной пищи, необходимой для жизни и здоровья человека.Наш сайт поделится с Вами различными рецептами блюд.
    Увидимся!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search